Le Notti segrete di Lucrezia Borgia

Året är 1506 och Kung Philippe skickar hertigen Riveira y Fuentes till Rom med order om att träffa påven. På vägen blir han kidnappad av några banditer och banditledaren Duccio tar tillfället i akt att stjäla hertigens identitet och själv fortsätta till Rom. Väl där förför han den maskerade damen, Lucrezia Borgia. Slutligen kommer den riktiga hertigen och sänder iväg Duccio. Under tiden, försöker Lucrezia Borgia komma över den chockerande verkligheten att hon lät sig förföras av en simpel tjuv.

Originaltitel Le Notti segrete di Lucrezia Borgia
Alternativ titel La Noche secreta de Lucrecia Borgia, The Secret Nights of Lucrezia Borgia
Regissör Roberto Bianchi Montero
Genre 80-tal
Skådespelare Sirpa Lane, George Hilton, Willey Reynolds, Marino Masé, María Salerno, Tito García, Françoise Perrot, Mario Novelli, Bruno Di Luia, Franco Daddi, Carmen Carrión

alexi
2006-08-21
Filmen kändes som en blandning av De Tre Musketörerna, Helan och Halvan, Pedro Almodóvar och någon Westernfilm. En väldigt konstig film fast ändå helt solklar, och med underbara Sirpa Lane i huvudrollen kunde filmen omöjligt ha blivit tråkig!