Cash Truck

Det lilla värdetransportföretaget Vigilante befinner sig i kris. Det ha nämligen skett tre våldsamma rån på ett år utan någon överlevande. Som från ingenstans dyker den mystiske Alexandre Demarre upp och börjar jobba som "convoyeur", dvs personal i värdetransportbilarna. Hans bakgrund är höljd i dunkel, och han ställer misstänksamt många frågor. Vem är han egentligen?

Originaltitel Le Convoyeur
Alternativ titel Ketchup
Regissör Nicolas Boukhrief
Manus Eric Besnard, Nicolas Boukhrief
Genre 2000-tal, Drama, Thriller, Action, Kriminalare
Skådespelare Albert Dupontel, Jean Dujardin, François Berléand, Claude Perron, Olivier Loustau, Aure Atika, Julien Boisselier, Philippe Laudenbach, Gilles Gaston-Dreyfus

mammene
2022-11-03
Vissa filmer är bara inte värda att se, den här hör definitivt till den kategorin. En massa meningslöst våld, förstår varför den alternativa titeln är Ketchup. Varför fortsatte jag titta kan man undra, då kan jag säga till dess försvar att man faktiskt i början byggde upp en historia som var mer i detektivanda, för att sedan bara krascha den i en orgie av blod, som på ett vis skam att säga blev komiskt.
sulan81
2007-02-06
Franska manus är alltid bra... men räddar inte riktigt filmen.
jenz
2006-12-12
Relativt suggestiv, spännande och mörk fransk thriller som håller en på halster. Med beröm godkänd!