1.7

Lay the Favorite

En kvinna i trettioårsåldern slår sig ihop med ett gäng nördiga femtioåriga män som har kommit på ett sätt att använda sig av Las Vegas vadslagningssystem till deras fördel.

Originaltitel Lay the Favorite
Regissör Stephen Frears
Manus DV DeVincentis
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Rebecca Hall, Bruce Willis, Vince Vaughn, Catherine Zeta-Jones, Laura Prepon, Joshua Jackson, John Carroll Lynch, Corbin Bernsen, Frank Grillo, Wayne Pére, Rio Hackford, Jo Newman, Joel Murray, Wendell Pierce, Andrea Frankle

Bomkia
2014-11-11
Hmm. Konstigt manus där man spelar lite pengar på olika sporter men inga riktiga motgångar eller saker inträffar. 2-
PeterTheW
2013-12-31
Att det är Frears som regisserat detta skrämmer nästan. Det hade kunnat fungera och finns väl ett par stunder, mest för att jag gillar Willis. Att det däremot mest är en högljudd soppa med kända namn som står och skriker är ju inget positivt. Att Rebecca Hall, som vanligtvis är rätt duktig, gör en roll som känns som en osäker och stereotypisk tonårsflicka gör det inte bättre.
Barneyk
2013-10-13
Mycket märklig film. En uppsjö med kända och riktigt bra skådisar, en respektabel och stabil regissör, en väldigt kul och trevlig manusförfattare, en relativt intressant histora men en totalt menlös och oengagerande film. Småtrevlig att slökolla på, bjuder varken på skratt eller spänning men det är aldrig direkt tråkigt heller.
jonbo
2013-02-15
En otrevligt dum huvudkaraktär och en totalt ointressant story räddas ett betyg enbart för en del ok skådisar.
kennert
2013-01-27
En förfärlig smörja.
Borrman
2012-12-26
Skräp
Ilea
2012-12-10
Huvudrollskaraktären måste vara en av de mest irriterande och korkade i filmhistorien...
Catwalker
2012-11-26
helt och hållet bikaraktärernas film. zeta-jones är omisskännelig men bra som hysterisk och svartsjuk fru men framförallt är det ju bruce willis film, med en roll som klippt och skuren för honom. han är ju t.o.m. ganska het i denna filmen på ngt sätt :P vince vaughn flimrar också förbi, däremot är huvudrollskaraktären oerhört platt och korkad, irriterande till max. men gillar filmen helt ok ändå, svag trea.. med en bättre skådis som huvudkaraktär hade den fått lite mer positivt omdöme.