Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Last Exit


Last Exit följer två kvinnor under en exceptionell dag. Den ena en ensamstående mamma som kämpar med att försörja sig själv och hennes handikappade son. Den andra en karriärkvinna som riskabelt balanserar sitt familjeliv med ett mycket krävande jobb.


Originaltitel Last Exit
Regissör John Fawcett
Manus Russ Cochrane
Genre 2000-tal, Action, Drama
Skådespelare Kathleen Robertson, Andrea Roth, Linden Ashby, Mariah Inger, Rachael Crawford
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 48
Filmnummer 48324

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2019-07-30
Kärringdravel!
KyLLo
2019-03-08
En positiv överraskning. En fartfylld film där några vanliga människors vägar korsas. Syftet är väl att man ska kunna reflektera och känna igen sig en del, även om personerna är ganska otursförföljda.
Dele
2018-11-24
En film med både brister och förtjänster. På minussidan så är redigeringen fragmenterande och den skakiga handkameran ganska stressframkallande, vilket i och för sig gynnar filmens mål och förståelsen för huvudkaraktärernas känslor. På plussidan så visar den upp olika perspektiv och har i slutändan ett fint dito, trots den hela tiden närvarande känslan av stress och irritation.
Bumbi78
2018-06-24
Tyckte den var helt okej. Man blir stressad av att se den, vilket antagligen oxå var hela meningen. Gillade dock inte att de hela tiden skulle gå händelserna i förväg och avslöja saker.
sawa
2015-04-16
Usch. Helt ointressant handling, inga trevliga karaktärer, ogillar hoppig kamera. Klarade 35 minuter innan jag stängde av.
Elizadushkufan
2012-08-26
Filmen var helt ok och skådespelarna likaså, tyckte om den på ett sätt. Men man kan undra om det var en 3D film i känslor, för jag blev så otroligt stressad av att se filmen, scenerna gjorde nästan så man själv upplevde allt fast man inte gjorde det. Har nog aldrig någonsin blivit så stressad förut att se en film..
Stevie
2007-06-15
Tycker den var helt ok som film, klart som fan inte så mkt kan kanske gå fel på samm dag men det är väl film..?!?!
Johey
2006-12-18
Bra försök, men den nådde inte riktigt fram. Mest på grund av den inte så fantastiska skådespelet. Trots det gjorde filmen mig påmind om att jag inte hör hemma i en storstad. Usch.

2006-12-13
Problemet är att man inte bryr sig om karaktärerna
alreth
2006-12-09
Nej usch vad stressad jag blev hela tiden, speciellt när dom stressade varandra i bilköerna och tutade helt utan anledning.
Visa äldre kommentarer »