Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Länge Leve Bonusfamiljen


Hur länge ska man kämpa för sitt äktenskap och kan man förlåta otrohet? Lisa och Patrik har lappat ihop sitt äktenskap efter Patriks otrohet ett år tidigare när ett brev från tingsrätten dimper ner. Det visar sig att Lisa glömt bort att hon lämnade in skilsmässopapper när det var som sämst mellan dem och nu är skilsmässan ett faktum. Patrik vill överraska henne med ett nytt bröllop på nyårsafton men allt vänds upp och ner i tillvaron. Långfilm som följer den populära tv-serien "Bonusfamiljen".


Originaltitel Länge Leve Bonusfamiljen
Regissör Felix Herngren
Manus Moa Herngren
Genre Drama, Komedi, 2020-talet
Skådespelare Vera Vitali, Erik Johansson, Fredrik Hallgren, Marianne Mörck, Johan Ulveson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 139
Filmnummer 143764

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


päronanton
2024-02-02
Serien var klart sevärd, även fast det ibland blev lite för mycket ”Åh men sluta nu” Filmen- Nej tack.
ancientlove
2024-01-06
Meningslös film.
Tatty
2023-10-15
Ääälskar den och hela familjen! Så rolig, galet och fick mig att le till när något stället till och blir som det är. Älskar hur de är och som de är. Älskar även serien med dem!
Christofer
2023-09-17
2023-06-29: Kul och sorglig i en salig röra. Synd att det är slut nu på riktigt bara.
KyLLo
2023-07-19
Ännu en film baserad på en tv-serie och precis som förväntat samma skräp som allt annat som Sverige för närvarande spottar ut sig i genren. Klyschig och plågsam till max. Inte nog med att teman är de värsta tänkbara. Det är dessutom precis samma som i andra filmer. Enligt standardmall 1A. Resan, pargrälet, otroheten, vigseln och cancern. Bara skådespelare som är avdankade, mer kända än bra eller egentligen har ett annat yrke. Kom inte och säg att tv-serien bjuder på något extra. Det tror jag inte på. Det är alltid samma personer som upprepar samma saker gång på gång. Jag såg filmen bara för att den låg på SVT Play och jag försöker se alla långfilmer där som jag inte redan har sett. Det här är en sån där film som jag egentligen vill ge nolla eller minus.
MladyMilenka
2023-07-02
Med den här filmen spolar man ner hela tv-serien i toaletten. En scen i vilken Marianne Mörck ger ett gott råd är särskilt absurd och smaklös. Ett ovärdigt avslut för samtliga inblandade.
Rai
2023-07-01
Håller med Nalleman om att Eva Röse är en av våran tids sämsta skådespelerskor tillsammans med Helena Bergström!!! Tillsaken, ännu ett botten napp av svenskfilm. Varför gör man ens en film av en tv-serie som funkar rätt bra. Filmen kändes så otroligt krystad och faktiskt inte ett dugg trovärdig någonstans. Ulveson spelar över så löjligt mycket, men har aldrig gillat honom som skådis heller. Filmen får en svag tvåa för den inte slutar så där fånigt lyckligt som vanligtvis svensk skitfilm gör...
DOKAN
2023-06-25
Bonus-gänget är inte riktigt i samma goda form som i TV-formatet men det duger gott ändå. Många dråpliga situationer och Ulveson är bara bäst som den nu cancersjuke gamle terapeuten som släpper loss bögen inom sig!
Bumbi78
2023-04-07
Framtvingad melodrama utan någon av den kvalité som åtm de första säsongerna av serien hade.
PeterTheW
2023-03-04
För en som följt serien finns en underhållningsfaktor här, helt klart, men jag kan inte blunda för att intrigen både är extremt forcerad och haltar nämnvärt. Hoppades på lite mer, faktiskt.
Visa äldre kommentarer »