Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Lady in the Water


Vaktmästaren Cleveland Heep räddar vad han tror är en ung kvinna från poolen som han sköter. När han upptäcker att hon i själva verket är en figur från en godnattsaga som försöker göra en resa till sitt hem så tar han hjälp av hyresgästerna för att skydda sin nya vän från varelsen som bestämt vill se till att hon stannar i vår värld.


Originaltitel Lady in the Water
Regissör M Night Shyamalan
Manus M Night Shyamalan
Genre Drama, Thriller, Fantasy, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Paul Giamatti, Bryce Dallas Howard, Cindy Cheung, M Night Shyamalan, Sarita Choudhury, Bob Balaban, Jeffrey Wright, Noah Gray-Cabey, Freddy Rodriguez, June Kyoto Lu, Mary Beth Hurt, Bill Irwin, Tom Mardirosian, Joseph D Reitman, Jared Harris, Ethan Cohn
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3330
Filmnummer 43337

Recensioner

Skapad 2019-11-20 av crawler
För länge sedan levde människan och vattenfolket sida vid sida. Vattenfolket kallades för narf och de berättade hemligheter om livet för människan. Men i sin strävan efter makt och egen vinnin...   Läs mer »

Skapad 2006-10-03 av
För många tusen år sedan levde havsfolket och människan tillsammans ute på havets vågor i fred och ro. Men människans natur är inte att vara nöjd med vad man har utan istället vilja ha mer. ...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-06-18
Den här filmen var skit tråkig....
Jamesa
2017-04-14
Ok, ville se slutet, men som helhet inte helt bra. Inget gick något på djupet.
Howler19
2017-01-21
Jag älskar Shyamalans dramatiska regi och i kombination med kittlande fantasy, Paul Giamatti och ett mästerligt Newton Howard-score är det flera gånger som den här filmen framkallar rysningar. Det råder inga tvivel om att filmen har brister. Storyn är så svår att det krävs lite för mycket förklarande, vilket emellanåt resulterar i en smådryg dialog. Men allt är ändå så tårdrypande vackert att filmen blir en njutning.
jlam
2016-06-17
Tekniskt mycket bra som alltid med Shyamalan, med häftiga bildsekvenser. Jag har bestämt mig för att jag gillar den rätt bra (även om det tog tid) för den balanserar ju allvar och lökighet på rätt sätt och har det suggestiva jag så lätt faller för.
Tatty
2015-05-15
Första gången jag såg den tyckte jag den verkade den dryg, förvirrande och dålig. Inte alls bra. Men nu ville man se den igen. Då förstod jag filmen bättre och tycker den var lagom spännande och även intressant.
KyLLo
2015-05-05
Annorlunda, och fin filmmusik.
Krille80
2014-12-05
Jag har länge undvikit denna film p.g.a. andra personers åsikter men nu var det dock äntligen dags. Enligt min åsikt är detta ett härligt äventyr som man tas med på där fantasy-temat sprudlar av glädje. En härlig saga som väcker minnen hos mig från filmen "Den oändliga historien" som jag älskade som yngre. Jag gillar användandet av humorn här. 3+
mill
2013-07-07
Fy fan
Blake_
2012-12-20
Den absolut tråkigaste filmen jag sett på mycket länge. Det var bara fram och tillbaka hela tiden. Oerhört bleka karaktärer. Kändes som om regissören kommit på handlingen allt eftersom under inspelningen.
snöbrigad
2012-01-17
jag avskyr det mesta M Night Shyamalan, men ändå kunde jag inte låta bli att fänglsas av denna. Den är mysig samtidigt som den är obehaglig. Det känns dock som om många bitar saknas och ibland så känns den riktad mot en yngre publik. Kan vara för att jag bara tänker på "big fat liar" när jag ser Paul Giamatti.
Visa äldre kommentarer »