billiga elavtal

billiga elavtal

Ladder 49

Jack Morrison är född till brandman och född att kämpa i frontlinjen för att rädda liv. Men när en monstruös brand i ett varuhus slukar hans team är han den ende överlevande, fångad inne i det rasande eldhavet. Plötsligt och på ett ögonblick förändras Jacks liv och han blir liggande med ett brutet ben mitt i infernot. Hans enda hopp är brandmännen från Ladder 49 som kämpar för att rädda honom. Via sin radio kan Jack kommunicera med sin mentor och brandkapten, Kapten Kennedy. Fångad i eldhavet och med bara några minuters luft kvar i sin syrgastub tvingas Jack att reflektera över det fysiskt krävande, riskfyllda och dåligt betalda jobbet. Han ifrågasätter också om han har gjort det rätta för sin fru och sina barn, nu när han inte vet om han någonsin kommer att få se dem igen.

Originaltitel Ladder 49
Regissör Jay Russell
Manus Lewis Colick
Genre Drama, Action, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Joaquin Phoenix, John Travolta, Jacinda Barrett, Robert Patrick, Morris Chestnut, Billy Burke, Balthazar Getty, Tim Guinee, Kevin Chapman, Jay Hernandez, Kevin Daniels, Steve Maye, Robert Lewis (V), Brooke Hamlin, Spencer Berglund, Marja Allen

Skapad 2005-02-18 av cineasten89
Syftet med denna film var inte att göra en spännande actionfilm. Syftet var att hedra brandmännen som dog den 11 september, och därmed hedra alla andra brandmän som lever för deras mod, och ocks...   Läs mer »

2020-10-21
Välgjord på alla vis, men den sockersliskiga helamerikanska attityden blandat med hjältemod och heder stod mig upp i halsen efter en stund. Vill man ha välgjord spänning kring brandmän är Eldstorm fortfarande bäst.
Körsbär
2018-08-02
Lite väl amerikansk, det sänker betyget.
Jamesa
2017-08-25
Funkar precis att se,men är inte bra.Typisk American hero sörja.
2016-10-28
Det var förvisso väldigt länge sen jag såg den men jag minns att jag tyckte den var väldigt bra, även om Eldstorm är bättre.
Tatty
2016-01-01
Ganska bra film men sorgligt. Känns lite i hjärtat. Joaquin Phoenix och John Travolta spelar rollerna bra!
Valarn
2014-02-09
(glömt att betygsäta) Gahhaaha fruktansvärd skit. 1+/10
kolle82
2013-05-24
Tycker överlag att det finns för få filmer om brandmän/kvinnor. Tyvärr blir det lite mycket tv-drama över den här.
O´Reilly
2012-12-11
Försöker dom avskräcka folk från att bli brandmän?
Xenox
2012-07-14
Positiv överraskning. Phoenix är bra i huvudrollen och storyn är ganska intressant.
julianaa
2012-05-16
Blir förvånad över bottenbetygen den fått under mig. Skådespelet och kemin är utomstående. Storyn må vara något långdragen men jag gråter rakt igenom hela filmen för att den är så fin, och när en film berör så mycket förtjänar den min 5a.