2.4
2.4
Labyrinten
17-åriga Alais från 1200-talets Carcassonne och den nutida arkeologen Alice lever i olika tider men delar ett gemensamt öde. De två viljestarka hjältinnorna ger sig ut på ett farofyllt och passionerat äventyr för att försöka bevara hemligheten om den heliga Graalen!
Originaltitel | Labyrinth |
Regissör | Christopher Smith |
Manus | Adrian Hodges |
Genre | Drama, Äventyr, Fantasy, Mini-serie, 2010-tal |
Skådespelare | John Hurt, Tom Felton, Vanessa Kirby, Tony Curran, Sebastian Stan, Janet Suzman, Jessica Brown Findley, Kate Mosse, Katie McGrath, Claudia Gerini, Emun Elliott, Danny Keogh, Bernhard Schir, Lena Dörrie, Erica Wessels, Patrick Rapold |
Relativt omgående blir detta en tröttsam och oinspirerad miniserie som rullar lite slött i bakgrunden av min för övrigt tröttsamma och oinspirerade mellan-nattskifts-eftermiddag.
Lite småputtrande och småunderhållande med tidsperspektivet, inget som det direkt går att bli besviken på men heller inget som är direkt minnesvärt.
Storyn ä rätt bra men fan skådisarna är så dåliga, jisses.
Bra och spännande miniserie, bra mix av dåtid och nutid.
Uselt.
En helt ok Dan Brown-liknande story. Man får ta det för vad det är - fantasifull underhållning för en regnig eftermiddag.
Började lovande men urartade i meningslösa klyschor.
Historien om 1200 var spännade men vad vimsig nutidshistorien var berättad. Lågt underhållningsvärde totalt sett. Men en snäll 2 får det bli.
Gillar hoppen mellan 2012 och 1912. Jessica Brown Findley är så mycket mer än Sybil!
Ledsamt att skådisarna inte var bättre. Storyn höll tyvärr inte heller hela vägen. Första hälften var bra sen kändes det bara mest som att den skulle dras ihop så snabbt som möjligt och slutet var bara dåligt.