Labor Day

Den deprimerade ensamstående mamman Adele och hennes son Henry erbjuder en sårad, skräckinjagande man lift. Polisen söker efter den förrymda fången och ganska snabbt lär sig mor och son gradvis den sanna historien och deras alternativ blir allt mer begränsade.

Baserad på romanen Labor Day av Joyce Maynard från år 2009.

Originaltitel Labor Day
Regissör Jason Reitman
Manus Jason Reitman
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Kate Winslet, Josh Brolin, Gattlin Griffith, Tobey Maguire, Clark Gregg, Alexie Gilmore, Brighid Fleming, Tom Lipinski, Maika Monroe, Brooke Smith, Micah Fowler, Lucas Hedges, James Van Der Beek, J K Simmons, Chandra Thomas, Matthew Rauch, Dylan Minnette

Spook
2020-07-22
Winslet och Brolin spelar riktigt bra i denna!
Tatty
2020-07-08
Ganska okej och fin film! Händer inte mycket men fin film iaf!
Körsbär
2018-08-26
Helt okej film :)
theerik
2018-06-22
Vilken tur att han kunde laga mat och fixa i hemmet.... hahaha. Trams och sliskig. Knappast trovärdig, kanske inte heller meningen.
KyLLo
2018-05-10
Den sliskigaste kidnappningsfilmen. Förutsägbar redan efter några minuter, om man har sett en hel del andra i genren. Och osympatisk. Att Reitman romantiserat det hela så gott han kunnat lurar inte mig. Kände även att Brolin spelade en trist stereotyp. Ingenting levande eller äkta i hans roll. Inga överraskningar att tala om i filmen som helhet heller. Tror att jag kände igen varenda person, relation och spänningsmoment från andra filmer.
deswhip
2018-02-24
Lesthi sa det klockrent nedan. Kan lägga till romantisk också, väldigt romantisk. Det ät berättandet som är annorlunda och det gör filmen spännande på något sätt trots det långsamma tempot. Jag gillade slutet, det tippar filmen från en trea till en fyra.
Lesthi
2016-07-31
Wow! Annorlunda och fin historia.
Christofer
2016-04-23
Välspelat, stämningsfullt och annorlunda. Älskar historier som man inte sett förr!
lottes
2015-05-14
Lysande skådespelarinsatser för det här är inget enkelt drama att gestalta. Ovanligt intressant kärlekshistoria.
Sawatdeedrama
2015-03-28
Otroligt fin och stämningsfull film. Tempot passar filmen utmärkt och gör den bara än mer känslofylld.