Labor Day
Den deprimerade ensamstående mamman Adele och hennes son Henry erbjuder en sårad, skräckinjagande man lift. Polisen söker efter den förrymda fången och ganska snabbt lär sig mor och son gradvis den sanna historien och deras alternativ blir allt mer begränsade.
Baserad på romanen Labor Day av Joyce Maynard från år 2009.
Originaltitel | Labor Day |
Regissör | Jason Reitman |
Manus | Jason Reitman |
Genre | Drama, 2010-tal |
Skådespelare | Kate Winslet, Josh Brolin, Gattlin Griffith, Tobey Maguire, Clark Gregg, Alexie Gilmore, Brighid Fleming, Tom Lipinski, Maika Monroe, Brooke Smith, Micah Fowler, Lucas Hedges, James Van Der Beek, J K Simmons, Chandra Thomas, Matthew Rauch, Dylan Minnette |
Winslet och Brolin spelar riktigt bra i denna!
Ganska okej och fin film! Händer inte mycket men fin film iaf!
Helt okej film :)
Vilken tur att han kunde laga mat och fixa i hemmet.... hahaha. Trams och sliskig. Knappast trovärdig, kanske inte heller meningen.
Den sliskigaste kidnappningsfilmen. Förutsägbar redan efter några minuter, om man har sett en hel del andra i genren. Och osympatisk. Att Reitman romantiserat det hela så gott han kunnat lurar inte mig. Kände även att Brolin spelade en trist stereotyp. Ingenting levande eller äkta i hans roll. Inga överraskningar att tala om i filmen som helhet heller. Tror att jag kände igen varenda person, relation och spänningsmoment från andra filmer.
Lesthi sa det klockrent nedan. Kan lägga till romantisk också, väldigt romantisk. Det ät berättandet som är annorlunda och det gör filmen spännande på något sätt trots det långsamma tempot. Jag gillade slutet, det tippar filmen från en trea till en fyra.
Wow! Annorlunda och fin historia.
Välspelat, stämningsfullt och annorlunda. Älskar historier som man inte sett förr!
Lysande skådespelarinsatser för det här är inget enkelt drama att gestalta. Ovanligt intressant kärlekshistoria.
Otroligt fin och stämningsfull film. Tempot passar filmen utmärkt och gör den bara än mer känslofylld.