Kung Fu Panda 3

Po återförenas med sin biologiska panda-pappa som varit försvunnen och tillsammans reser de till ett hemligt pandaparadis där de får hänga med en massa nya filurer. Men när den övernaturlige skurken Kai far genom Kina och besegrar den ena kung fu-mästaren efter den andra måste Po göra det omöjliga: träna en by med klumpedunsar som bara vill ha kul att bli ultimata Kung Fu Panda-kämpar!

Originaltitel Kung Fu Panda 3
Regissör Alessandro Carloni, Jennifer Yuh Nelson
Manus Jonathan Aibel, Glenn Berger
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Jack Black (röst), Bryan Cranston (röst), Angelina Jolie (röst), Dustin Hoffman (röst), Jackie Chan (röst), Seth Rogen (röst), Lucy Liu (röst), David Cross (röst), J K Simmons (röst), Kate Hudson (röst), James Hong (röst), Randall Duk Kim (röst)

fridenpaden
2018-06-24
En stark filmserie, kanske den bästa animerade filmserien som gjorts. Även trean är grymt bra.
ToddDowney
2018-02-18
Efter den starkaste i serien, enligt mig så är denna den absolut svagaste delen med en väldigt tunn historie och en väldigt tråkig skurk i Kai. Den började lovande men tappade mot mitten och tyvärr kunde inte slutet rädda den. Tvåan hade allt, bra skurk, story, karaktärsutveckling och actionscener. Tyvärr är 3an en riktigt besvikelse och en rätt tråkigt slut på en så bra triologi.
Applekingen
2017-08-27
Bra början men när Po och hans pappa kommer till pandabyn spårar filmen ur med barnslig och tramsig humor och väldigt tunn handling. Animationerna är som i de två andra filmerna väldigt bra och musiken likaså. Men överlag ligger den här filmen långt efter 1:an och 2:an.
supermancover
2017-07-22
De andra var bättre.
2004Orre
2017-03-10
I min top tio lista kommer denna på femte plats, den är så jäkla br aoch underhållande, definitivt den bästa i serien.
HerrNenne
2017-01-20
Blir på många sätt en annan ton än i tidigare filmer, och känns som sagt en aning tramsig. Storyn hade varit bra om man gett den en chans men det här var jäktat.
Sir_Lord
2016-12-07
En bra skurk och historien från de två tidigare byggs ihop snyggt. Men för lite kung fu och lite för mycket trams gör den till den svagaste delen
haajen
2016-09-26
Känns betydligt barnsligare än de två första filmerna och storyn är lövtunn. Rätt ointressant på det hela.
jingoo
2016-07-25
Även om den är lite småmysig för att den knyter ihop säcken kring de 3 filmerna på ett bra sätt så blir det lite för lite kung fu och för mycket jönsiga pandor för min smak.
QuiNonStultus
2016-06-24
Jag tyckte denna liksom blev fjantigare än de tidigare två, på många sätt. Plus att Cool Skurk-faktorn som räddade 2an saknas..!