2.3
2.3
Kroppskontakt av värsta graden
När ett ufo med tre lurviga utomjordingar landar i hennes swimmingpool, bestämmer sig Valerie för att bli vän med dem.
Originaltitel | Earth Girls Are Easy |
Regissör | Julien Temple |
Manus | Charlie Coffey, Terrence E McNally, Julie Brown |
Genre | Komedi, Romantik, Musikal, Science Fiction, 80-tal |
Skådespelare | Geena Davis, Jeff Goldblum, Jim Carrey, Damon Wayans, Julie Brown, Michael McKean, Charles Rocket, Larry Linville, Rick Overton, Diane Stilwell, Juney Ellis, Felix Montano, Rick Hurst, Leslie Morris, Stacey Travis, Lisa Fuller, Nicole Kramer, Wayne 'Crescendo' Ward, Tita Omeze, Angelyne |
Riktigt märklig musikal, på ett ganska bra sätt. Geena Davis, mjau! Tyvärr ALLDELES för lågt tempo och ALLDELES för få musikalnummer. "Vulcan gay pinch" var lite kul. Det behövs en remake.
Oj vad cheesy! Egentligen helt usel men är underhållande i all sin "kitchighet". Geena Davis är riktigt het! Rymdgubbarna gör ett lamt intryck.
En film jag första gången såg som liten och som var det första mötet med skådespelaren Jeff Goldblum. En lite konstig film men som samtidigt är charmig och rolig. Mig lyckas den underhålla både som liten och vuxen.
Out Of this wOrld!
måste se!!!
Den tappade på slutet, men var i allmänhet rätt underhållande. Kanske var det Goldblums förtjänst...
goldblum e endast med för han dejtade davis, men filmen är rolig och charmig, tack vare de andra skådisarna
Lite rolig, lite konstig och ett ganska udda slut.
Underbart tacky och löjlig.
Många underbara små scener och en hel del sköna repliker. Jim Carrey är iofs. fett jobbig. Men han dissas ju i alla fall fint framåt slutet. "I'm gonna miss you the least."