billiga elavtal

billiga elavtal
3.8

Krigets vindar

De första två åren av andra världskriget skildras genom den amerikanska familjen Henrys öden och äventyr. Baserad på Herman Wouks bästsäljare, efterföljd av "Krig och hågkomst".

Originaltitel The Winds of War
Regissör Dan Curtis
Manus Herman Wouk
Genre Drama, Romantik, Krig, Mini-serie, 80-tal
Skådespelare Robert Mitchum, Ali MacGraw, Jan-Michael Vincent, John Houseman, Polly Bergen, Lisa Eilbacher, David Dukes, Topol, Ben Murphy, Peter Graves, Jeremy Kemp, Ralph Bellamy, Victoria Tennant, Wolfgang Preiss, Günter Meisner, Reinhard Kolldehoff, Werner Kreindl, Rainer Penkert, Alexander Kerst, Joachim Hansen, Howard Lang, Anton Diffring, Timothy Stack, Barry Morse

Muskelkungen
2015-08-13
Har fått kritik för att vara bedagad och OK, den har några år på nacken men jag älskar matinékänslan, de långa avsnitten, den avmätta humorn och lagomheten med både kärleksinslag och lite spänning. Det är också ett, tycker jag, bra sätt att fräscha upp kunskaperna i andra världskrigets historia.
Florian1978
2013-09-08
Seriens helt klart positiva aspekter är utan tvekan skådespelarna som har valts ut väldigt noga och även handlingen fascinerar på sätt och vis. Filmen lyckas hyfsat bra att väva ihop familjens öde med krigets politiska dimension. Men här ligger också filmens största brist: kärlekshistorierna tar för stort utrymme. Men sett på det hela en stabil film.
goeran
2013-07-10
Krigets vindar är en rätt hygglig miniserie; bäst är naturligtvis Robert Mitchum.
Dutch
2013-07-10
Riktigt bra, särskilt Mitchum!