Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Krakatoa: The Last Days


En historisk dramadokumentär om Krakatoas vulkanutbrott 1883.


Originaltitel Krakatoa: The Last Days
Alternativ titel Krakatoa: Volcano of Destruction
Regissör Sam Miller
Manus Colin Heber-Percy, Michael Olmert, Lyall B Watson
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare Rupert Penry-Jones, Olivia Williams, Kevin McMonagle, Ramon Tikaram, David Dennis, Lee-Ann Van Rooi, Angelique Kotze, William Miller (II), Declan Dreyer, Robert Hobbs, Janine Wood, Conner Dowds, Jeremy Crutchley, Bill Flynn, Darrell D'Silva
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 26
Filmnummer 58152

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2016-01-02
Jag har väldigt svårt för detta format. Jag fattar inte riktigt grejen med att göra en verklighetsbaserad spelfilm enligt någon sorts dokumentärfilmsmall - det blir varken mer realistiskt eller mer dramatiskt av det. Synd, då det hade kunnat bli hur bra som helst. Det är verkligen en intressant, lärorik, fascinerande och skakande historia, och i korta perioder är det riktigt bra. Stark tvåa. (6+/15)
Mikka
2012-05-11
Det här är ju så otroligt spännande. Det är snyggt gjort och rakt igenom intressant och gripande. Samtidigt är resan både mycket lärorik och i högsta grad baserad på verkligheten. Jag blev helt utmattad efteråt. Det enda negativa jag kan säga om den är faktiskt att det är lite väl högt tempo rakt igenom, vilket inte riktigt gav karaktärerna tid att utvecklas och slutet kom lite väl abrupt. Hade de fått budget till en extra halvtimme hade det blivit ännu större sprängstoff. Mer spännande än så här blir det inte! 4++
OffTheGround
2009-06-15
Överraskande välgjort, spännande och faktiskt lite gripande också. Fina effekter och till större delen trovärdigt skådespeleri. Tummen upp för BBC.
MaraJade
2008-02-10
En oerhört spännande och realistisk film. Tanten som fumlade med nycken för att låsa dörren innan flodvågen tog henne tog hem priset för det mest meningslösa du kan göra om en flodvåg är på väg att träffa dig.