2.3

Konsten att älska med en neger utan att bli utmattad

En varm sommar i Montreal delar två färgade killar, Man och Bouba, lägenhet. Man är en ambitiös författare som skriver på den stora novellen. Bouba är en lat amatörfilosof som citerar Koranen. Man har för vana att ragga upp unga vita kvinnor, vilket gör många unga vita killar svartsjuka.

Originaltitel Comment faire l'amour avec un nègre sans se fatiguer
Alternativ titel How to Make Love to a Negro Without Getting Tired
Regissör Jacques W Benoît
Manus Richard Sadler, Dany Laferrière
Genre Komedi, 80-tal
Skådespelare Isaach De Bankolé, Maka Kotto, Antoine Durand, Roberta Weiss, Myriam Cyr, Marie-Josée Gauthier, Alexandra Innes, Tracy Ray, Jacques Legras, Suzanne Almgren, Nathalie Coupal, Isabelle L'Ecuyer, Patricia Tulasne, Dominique James, Nathalie Talbot

Gordyal
2009-08-28
En fransk neger-Woody Allen light. (4/15)
OffTheGround
2008-05-10
"Liknande filmer - Robin Hood - karlar i trikåer"
lekke
2008-01-20
Uselt manus som vill säga något om vitas fördomar om svarta och svarta kukar, men som gör det på ett så ointelligent sätt. Inte heller rolig för fem öre.
mystepho
2007-11-25
På tok för ointressant och konstig. Gillar inte sätter som det pratas till kameran på heller... En del rolig dialog räddar den från ettan. 3/10
W-dahl
2006-07-18
Fetjocke...det kallas "dialog" och är ett exceptionellt sätt att föra handlingen framåt. Se om den.
sueco
2005-12-28
Har till och med film-affichen hemma. Borde ju se den också..
winolle
2005-11-24
Med en sån titel kan det ju inte slå fel... Vill se
JaNej
2005-05-29
fan va het!!
Fetjocke
2004-06-23
blablablablablablablablablaaaa... Har aldrig sett en så snackig film tror jag. Ingen handling, bara babbel.
dade
2004-06-12
Shen: Nej, det vill du inte =)