Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Kommissarie Lynley 2 - Till minnet av Edward


En gammal skolkamrat ber Lynley om hjälp med att hitta sin pojke som har försvunnit från en internatskola. Pojken hittas mördad, och Lynley förstår bättre än någon annan vilka spänningar som kan finnas i en så sluten miljö. En miljö som påminner honom om hans egen barndom. Under tiden har Havers problem med sin senila mor, och Lynley med sitt kärleksliv.


Originaltitel The Inspector Lynley Mysteries: Well Schooled in Murder
Regissör Robert Young (III)
Manus Simon Block
Genre Drama, Mysterium, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Nathaniel Parker, Sharon Small, Bill Nighy, Martin Jarvis, John Sessions, Henry Cavill, William Mannering, Alex Giannini, Samuel Barnett
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 148
Filmnummer 36730

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dele
2020-09-25
Grundstory, karaktärer och skådespeleri funkar fint, men jag tycker denna lider av sin korta speltid. Det går lite fort i vissa scener och skeenden. Stark betygstvåa ändå.
booby
2010-11-23
Bra och spännande blir till en skön stämning.
Gold
2008-01-15
Utöver spännande mordgåtor och bra skådespeleri gillar jag sättet vilket nya miljöer presenteras i varje avsnitt. Som att det bjuds på en inblick i olika miljöer i Storbritannien. I detta avsnitt ges en bild av hur en internetskola kan vara som känns rätt långt ifrån den mysiga stämning på Hogwarths...
MaraJade
2005-10-25
Ok, har nu sett min första kommissarie Lynley film och jag gillade det jag såg. En samling bra skådespelare och en intressant handling.