Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Koko-di Koko-da


Ett par åker på tältsemester för att hitta tillbaka till varandra. En varitéartist och hans skumraskfölje dyker upp från skogens mörker och terroriserar paret, lurar dem djupare och djupare ner i en malström av psykologisk terror och förnedrande slapstick.


Originaltitel Koko-di Koko-da
Regissör Johannes Nyholm
Manus Johannes Nyholm
Genre Drama, Komedi, Thriller, Skräck, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Leif Edlund, Ylva Gallon, Katarina Jakobson, Peter Belli, Morad Baloo Khatchadorian, Brandy Litmanen, Stine Bruun, Martin Knudsen, Katrin Willberg
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 125
Filmnummer 132826

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2021-12-12
Det finns en hel del som är bra här, inte minst scenen i början med födelsedagsfirandet på sjukhuset, och jag önskar verkligen att de hade kunnat få allt att falla på plats till slut. Jag såg någon beskriva det här som en mix mellan Groundhog Day och Funny Games, och den filmen vill man ju verkligen att den ska vara bra. Till viss del fungerar också symboliken, men mycket känns tyvärr som ren utfyllnad. Det känns dessutom som att filmskaparna drivs lite för mycket av en vilja att absolut inte göra en kommersiell film. Barnvisan sätter åtminstone helt rätt stämning och sätter sig även i skallen i dagar efteråt, men längre än till en hyfsat stark tvåa räcker det inte
ekneB
2020-12-28
Ligger och balanserar på 3an, den är udda vilket jag gillar men det är svårt att få en helhetsbild av filmen. Försöker hitta budskap i denna mörka Groundhog day. Första iterationerna håller mig fången, men ju längre det går så tappar den mig mot slutet. Skådespelet är bra dock!
KyLLo
2020-11-22
Uppföljaren till kortfilmen Speldosan.
ZoIX
2020-09-30
Ett gediget hantverk med några riktigt bra scener, framförallt de i bilen. Men det håller inte som en helhetsupplevelse detta. Ser fram emot fler filmer från regissören dock, han är förhoppningsvis bara i början av karriären.
Nalleman
2020-09-19
Jösses detta var verkligen koko ur många synvinklar. Absolut inget att lägga tid på.
Hengman
2019-12-18
Mestadels trams och obegripligt.
#54
2019-02-01
Visning 4 av 20 jag ser på Göteborg Film Festival. Riktigt obehaglig!