Knockaround Guys

Sonen till en maffiaboss försöker bevisa att han är tuff nog för sin far, så han tar sin polare med till mitten av ingenstans och råkar i mera trubbel än jobbet behöver.

Originaltitel Knockaround Guys
Regissör Brian Koppelman, David Levien
Manus David Levien, Brian Koppelman
Genre Drama, Komedi, Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare John Malkovich, Barry Pepper, Vin Diesel, Tom Noonan, Dennis Hopper, Kevin Gage, Seth Green, Arthur J Nascarella, Nicholas Pasco, Shawn Doyle, Andy Davoli

Zebulonm
2015-06-07
Går att se men inget att hurra över...
2014-11-16
Filmens titel både låter som och ÄR en riktig grabbfilm. En medioker film som inte sitter kvar i minnet många minuter. Lite väl tillintetsägande och förutsägbar trots ett ganska fin stall av nyare och äldre skådespelare men de imponerar inte nämnvärt. Filmen vet inte riktigt vad den vill och beskrivningen "gangsteractionkomedi" uppfylls inte.
RichardEk
2013-07-17
Gangsterdrama med låg profil men med bra utväxling. Jag gillar det ganska låga tempot i handling och bildspel, stegvis går det upp för tittaren allvaret bakom den situation huvudpersonerna befinner sig i efterhand som man ges tid som tittare att sjunka in i berättelsen. Dennis Hopper går på standardvarv, men John Malkovich gör en levande rollgestaltning. De fyra vännerna är dock filmens centrum, kitt, och stora behållning. Dialogen är också bra, inte minst i monologen "500 fights".
StureStenhög
2010-12-31
Småskön, men ganska ojämn. I vissa scener känns det verkligen som att man har ansträngt sig alldeles för mycket för att göra en cool gangster-rulle, medan andra scener faktiskt funkar riktigt bra. Storyn är inte direkt originell, men den håller iaf intresset uppe hela vägen. Barry Pepper är bra i huvudrollen, och John Malkovich är som vanligt skön när han överspelar på ett sätt som bara han kan komma undan med. Vin Diesel och Seth Green är ganska dåliga dock. Svag trea
83-Echoes
2010-05-22
Okej film inte så mycket mer.
FilmGuden
2010-01-31
Alldeles för platt, trotts att filmen tappert vill engagera mig. Bra skådespleri av Barry Pepper och Vin Diesel.
danred
2009-07-29
Vin Diesel är hård. jag tänker inte satsa på hans 500 fighter.
film/spel_nörd
2009-07-22
Här hade ja gått och förväntat mig nån form av amerikanskt svar på "Lock, Stock..." och "Snatch", men kreativiteten känns läskigt låg här asså, speciellt med tanke på den oerhörda potentialen både i den sköna svartkomedi-genren och i det lovande castinget.. Slutet gör mig alldeles tom inombords, känns väldigt abrupt och påtvingat.. Tunt manus och ibland kändes det nästan som om de inte kunde bestämma sig för vad det skulle va för genre.. Filmen har helt enkelt inte det viktigaste av allt: "Glimten i ögat" så att säga... Lite besviken asså min sagt, men kanske pga mina höga förväntningar... Måste även bara tillägga som många andra att Vin gör en skön insats..

2009-07-10
väldigt bra film!
raw-toast
2009-04-07
Väldigt bra film! den enda jag sett där vin diesel är bra och seth green allvarlig.