Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Kintaro: The White Collar Worker


Kintaro, en före detta yakuzaboss, har lämnat sitt vilda förflutna bakom sig och är nu en ärlig arbetare på en byggnadsfirma. När ett stort bolag får för sig att de ska få bort hans arbetsgivare genom att ta hjälp av korrupta politiker och organiserad brottslighet så inser Kintaro att han själv inte kan göra något så han tvingas kontakta sina gamla kompisar för att ta itu med problemet...


Originaltitel Sarariiman Kintarô
Alternativ titel Salaryman Kintaro, White Collar Worker Kintaro
Regissör Takashi Miike
Manus Naoko Harada, Hiroshi Motomiya
Genre Action, Komedi, Drama, Kriminalare, 90-tal
Skådespelare Kanako Enomoto, Michiko Hada, Naoki Hosaka, Toshiaki Megumi, Miki Mizuno, Yoko Saito, Katsunori Takahashi, Tsutomu Yamazaki
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 24
Filmnummer 24024

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2018-01-24
Helt okey. På väg mot en fyra men slutet drar ner den ett hack.

2010-03-05
Första halvan är rörig men sen tar det fart. En del coola scener och vad jag vet är väl detta Miikes enda feelgoodmovie. Stark 3a blir det ändå.
escaperel
2009-05-30
Borde väl tillägga att vi det här laget finns det väl egentligen inget som kan kallas "omiikeiskt" med tanke på att han verkar ha utforskat ALLT filmiskt sett, men för egen del var detta en ny härlig sida av Takashi Miike jag fick se.
escaperel
2009-05-30
Håller med första kommentaren här till viss del. Första 45 min är den rörig, samt att den samtidigt känns lite väl ordinär. Dock kommer den (eller jag?) igång på allvar därefter och slutar dessutom på ett väldigt "omiikeiskt" sätt. Skitkul att se! Är på det stora hela, precis som zonk säger, en riktigt härlig feelgood-film.
zonk
2008-07-17
helskön lökig feelgood-film
Nervegas
2005-10-22
Tämligen omöjligt uppgift att sammanfatta en tusentals sidor lång historia på 110 minuter. Det blir föga förvånande rörigt och jäktat. Ett flertal bra scener men man hinner inte engagera sig innan storyn byter riktining gång på gång.