1.2

King of the Lost World

Löst baserad på Sir Arthur Conan Doyles klassiker The Lost World. Ett flygplan störtlandar i en djungel. Den bebos av jätteskorpioner, drakar och en enorm primat...

Originaltitel King of the Lost World
Regissör Leigh Scott
Manus Leigh Scott, Carlos De Los Rios, David Michael Latt
Genre Action, Äventyr, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Bruce Boxleitner, Rhett Giles, Jeff Denton, Steve Railsback, Sarah Lieving, Christina Rosenberg, Thomas Downey, Eliza Swenson, Chriss Anglin, Natalia Bellami, Thomas Downey, James Ferris, Brian Garland

Robkiller
2022-11-01
Asylum. Skitfula effekter och allmänt risig. Men lite underhållande i sin uselhet.
sgtnörd
2008-07-04
Dom kan ju inte mena allvar med den här filmen!!! Jag har visserligen bara sett trailern (vill verkligen inte se filmen), men jag får fan också lust att skada nån fysiskt!
Argonaut
2007-08-09
Vackra vyer och sköna kvinnor, men ack en så kass film.
Bomkia
2007-06-09
Otroligt seg och ointressant. Meningslösa diskussioner blandas med löjliga dödsfall, usla specialeffekter och bajsiga skådespelarinsatser. 1a.
moffegreven
2007-02-07
Jag kände att jag blev tvungen att skada någon fysiskt när jag såg den här filmen! hur i helvete kan det bli sämre, en jävla blandning på Lost, King Kong och en jävla massa annats skit som dom har rört ihop till fet äcklig smörja. inget i den här filmen var bra gjort. BLÄ!
Cheshire
2005-12-19
HAHAHHAHAHAHAHAH!!!!! KingKong släng dig i väggen, här kommer årets storfilm! X'D