Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Killing Hasselhoff


En kämpande nattklubbsägare tar till desperata åtgärder för att betala av en lånehaj.


Originaltitel Killing Hasselhoff
Alternativ titel The Hangover Part 4
Regissör Darren Grant
Manus Peter Hoare
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Ken Jeong, David Hasselhoff, Jim Jefferies, Rhys Darby, Jon Lovitz, Dan Bakkedahl, Jennifer Ikeda, Will Sasso, Colton Dunn, Ron Funches, Katy Stoll, Master P, Flula Borg, Sarah Colonna, Taylor Coliee, Carlos PenaVega, Harry S Murphy, Victor Turpin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 22
Filmnummer 123578

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dream
2019-12-10
En film som man drar igång, men ganska snabbt efter ett litet tag undrar varför? Ända anledningen är (The Hoff), han är ju trots allt en gammal 80 - 90 - tals ikon. (Det låter ju lite sjukt idag dessvärre, men så var det faktiskt en gång i tiden konstigt nog.) Dock ger jag en 2:a för det är så dumt att det faktiskt blir lite roligt i mellan åt.
Robkiller
2018-03-11
Riktigt stendumt och helt oseriöst, men stundtals lite småkul.
KroY
2017-11-08
Det är så lustigt att så pass dåliga filmer som denna kan generera fler skratt och underhållning än många av de mer påkostade komedierna som släpps nuförtiden. B-filmgenren (om det ens är det med dessa skådisar) är inte död i alla fall.
Barneyk
2017-10-06
Jag gillar verkligen Ken Jeong och Rhys Darby och filmen är verkligen asdålig men dom är faktiskt lite roliga på sina ställen. Långt ifrån nog för att lyfta den från en etta. Men iaf.