Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Killing Gunther


En grupp excentriska yrkesmördare har tröttnat på Gunther, världens bästa yrkesmördare, och bestämmer sig för att döda honom, men det verkar vara lättare sagt än gjort...


Originaltitel Killing Gunther
Regissör Taran Killam
Manus Taran Killam
Genre Komedi, Action, 2010-tal
Skådespelare Arnold Schwarzenegger, Taran Killam, Bobby Moynihan, Hannah Simone, Cobie Smulders, Allison Tolman, Ryan Gaul, Aaron Yoo, Paul Brittain, Amir Talai, Peter Kelamis, Steve Bacic, Scott McNeil, Joel Labelle, Alex Duncan, Chad Krowchuk, Aubrey Sixto
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 105
Filmnummer 127075

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2022-05-29
Ja, nä, det är dåligt, men oförargligt. Jag är generös och ger en svag trea. Se till så ni sitter kvar över eftertexterna.
Gordyal
2020-07-14
Missförstå mig rätt, men alla måste se denna film. Jag tänker inte ens försöka sälja in den som ens uthärdlig, men det spelar ingen roll. Du och alla andra MÅSTE se denna film. Lätt värt! (4+/15)
AsianDawn
2020-06-17
"He got to the chopper."
StureStenhög
2019-02-03
Den har sina stunder den här filmen, och en och annan hyfsad idé finns det trots allt, men mockumentär-formatet har sannerligen gjorts förut, och här tillför man knappast något nytt till det. Karaktärerna är dessutom alldeles för fantasilösa överlag. Arnold är dock ganska rolig när han väl dyker upp, och nog ska man väl kunna ta sig igenom det här utan att behöva bli varken uttråkad eller förbannad
Robkiller
2018-02-04
Helt oseriöst, filmat med handkameror och riktigt värdelöst fram tills att Arnold dyker upp. Fortsätter att vara riktigt uselt, men i alla fall lite kul att se Arnold i en sådan här roll.
syltkatt
2018-02-01
Riktigt dålig film med 2 bra skämt. ändå underhållande.
Barneyk
2017-12-21
Jag hade faktiskt lite förhoppningar på den här då jag tycker Taran Killam hade en del guldkorn när han var på SNL. Men detta var inte alls särskilt bra. Ett par riktigt roliga småsaker, men överlag inge vidare. Slätsvag tvåa.
HerrNenne
2017-11-05
Lite för tråkig för att bli godkänt, även om det blir sebart när Arnold steppar in. Det är dock allt filmen har att erbjuda.
Bomkia
2017-10-01
Tröttsam mockumentär med några få roliga sekvenser. 2a.
ulpe01
2017-09-27
Premissen är riktigt kul, men utförandet kunde varit mycket bättre. Har några riktigt roliga stunder här och där. Arnold dyker upp typ sista 10-15, så ha inte för höga förväntningar.
Visa äldre kommentarer »