Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Killer vs Killer


Ett gäng sätts ihop av en oljeshejk för att komma över ett syntetiskbränsle, alla med sin specialitet. Men efter att det utfört uppdraget mördas de en efter en, och det måste slåss för sina liv.


Originaltitel Killer Contro Killers
Regissör Fernando Di Leo
Manus Fernando Di Leo
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 80-tal
Skådespelare Henry Silva, Dalila Di Lazzaro, Albert Janni, Franco Diogene, Edmund Purdom, Fernando Cerulli, Agostino Crisafulli, Cinzia de Ponti, Carlo Greco, Raul Lovecchio
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 16
Filmnummer 44263

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2011-07-19
Ojoj, det svenska omslaget från klassiska videodistributören Viking video passar dåligt in på den här filmen. Alltid sevärde Henry Silva är extra surmulen när han och ett gäng andra freaks ska göra en kupp som resulterar i det mesta som gör italiensk action till. Budgeten är dessvärre stram då vissa effekter är riktigt sunkiga och det sprängs en del modeller av båtar och byggnader som ser riktigt dåligt ut. men filmen i sig är tuff med massa fighting och hårda shootouts. Rek till alla som gillar italiensk eurocrime och inte har alltför stora krav.
foppa99
2008-11-07
nej tack
kanemura
2007-04-07
Som vanligt när det gäller sådana här filmer så har omslaget inte det minsta med filmen att göra. Hade hela filmen handlat om uppdraget istället för likviderandet efteråt så hade det nog blivit lite bättre. Kul att ha sett detta dock. Henry Silva är rysligt cool.