Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Killer Elite - Mördargänget


Amerikansk film där två tidigare vänner står på olika sidor då den ena ska skydda och den andre döda en asiatisk politiker.


Originaltitel The Killer Elite
Regissör Sam Peckinpah
Manus Robert Rostand, Stirling Silliphant, Marc Norman
Genre Drama, Action, Thriller, 70-tal
Skådespelare Robert Duvall, James Caan, Burt Young, Mako, Gig Young, Bo Hopkins, Arthur Hill, Tom Clancy, Uschi Digard
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 163
Filmnummer 10302

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2022-11-01
För lång och för tråkig och verkar inte veta vad den vill. Synd på en del normalt sett bra skådisar som Duvall och Caan.
Dutch
2017-07-04
70-tal. Räcker så.
Mat1az
2017-01-17
Vilket långt, utdraget, tråkigt, meningslöst, dåligt spelat, händelselöst skit. Hur tänkte Peckinpah här? Burt Yong som slåss mot ninjas? Visst kan jag se humorn i det. Men blir filmen bättre för det? Nej. Pluss för Bo Hopkins som drar lite klass till filmen, och öppningsscenen. Men that's about it.
RichardEk
2014-08-11
Jag är väldigt svag för 70-talsaction av det här slaget, även ifall ninjafighterna har lite av löjets skimmer över sig så nästan 40 år senare. Berättartempot är relativt långsamt, huvudpersoner röker cigaretter, bilarna är stora som radhus; dessa filmer är nästan exotiska jämfört med dagens filmer. Bo Svensson, James Caan, Robert Duvall tilläts se mer oborstade ut än dagens motsvarigheter (Jeremy Renner, Matt Damon etc.) vilket så här retroaktivt känns ganska befriande... och så skjuter man med kulsprutor utan moderna ljuddämpare som i dagens högteknologifilmer - bara en sådan sak!
dudson
2014-01-01
Det här var 70-tals flummigt. men filmen spretar för mkt och har ingen riktning. men skön atmosfär och funky musik& en del trevligt våld som Pekingpah var så bra på"
jonbo
2012-08-26
Skön känsla och Burt Young :)
Dadpat
2011-12-30
Caan och Duvall är som alltid fina och filmen börjar riktigt bra men tappar ordentligt mot slutet. Vad skulle pyamasninjorna där att göra? Synd... Svag trea
Adoniram
2011-09-26
Skön nostalgikänsla räddar betyget.
DonActive
2010-08-29
På det stora hela en besvikelse. Men det har nog att göra med att förväntningarna var för stora. Caan och Duvall är bra och stabila, håller med om att Young är suverän. Storyn är kanske inte helt optimal och sedan saknar jag lite av Peckinpah's brutala charm, det började dock bra med några välriktade skott i armbågen och knäet.
LaszloKovacs
2010-08-08
Håller med om att detta är Burt Youngs bästa film. Hur cool är han när han monterar bort bomben under bilen?
Visa äldre kommentarer »