Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Kill Me Later


Shawn har en riktigt dålig dag, fast egentligen känns hela hennes liv trist och meningslöst. Hon avskyr sitt jobb och har nu precis fått reda på att hennes pojkväns fru är gravid. Men just när hon är på väg att hoppa från en skyskrapa för att ta livet av sig, blir hon tagen som gisslan av en bankrånare...


Originaltitel Kill Me Later
Regissör Dana Lustig
Manus Annette Goliti Gutierrez, Dana Lustig
Genre Romantik, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Selma Blair, Brendan Fehr, Max Beesley, Lochlyn Munro, O'Neal Compton, DW Moffett
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 62
Filmnummer 8034

Recensioner

Skapad 2019-12-04 av Stygga-Vargen
"I'm havin' a bad day, havin' a bad day, get out of my way 'cuz I'm havin' a bad day" - så går en låt med Blue Flannel som spelas i filmen Kill Me Later, vars handling passande nog kretsar kring pe...   Läs mer »

Skapad 2019-10-30 av
Första gången jag såg den här filmen var när den visades på någon filmkanal, Canal + om jag inte minns fel, för en massa år sedan. Jag tyckte den var bra så därför köpte jag den på DVD o...   Läs mer »

Skapad 2004-02-20 av Loomis
Hollywood Reporter skriver: ”En kultfilm”, L.A. Times: ”En pärla” och Variety: ”Smart energisk thriller i stil med Spring Lola och Out of sight”. Min första tanke var positiv. Den andra tanke...   Läs mer »

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-07-25
En väldigt bra och rolig svart komedi. Skrattar högt emellanåt. På hela taget en skön rulle med mycket bra musik och bra skådespelare. Stort plus till Selma Blair och Max Beesley.
Zoornak
2006-04-25
Riktigt sjön berättelse
W.Andersson
2005-03-02
standardfilm...
Murkelspell
2004-03-02
rätt bra faktisiskt...
malachi
2004-01-06
manus och regi känns lite slarvigt, fotot försöker vara nyskapande men lyckas bara bli en irriterande och blek N.B.K-kopia.. Skådespelarna gör bra ifrån sig iaf, och slutet var en förmildrande omständighet.. mkt sött..
LindseyGirl
2003-11-12
Ovanlig film...