Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Kill Command


Historien utspelar sig i en teknikberoende nära framtid, där en sammansvetsad enhet ställs mot mördarmaskiner.


Originaltitel Kill Command
Regissör Steven Gomez
Manus Steven Gomez
Genre Action, Skräck, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Vanessa Kirby, Thure Lindhardt, David Ajala, Mike Noble, Tom McKay, Bentley Kalu, Deborah Rosan, Tim Ahern, Kelly Gough, Osi Okerafor, Damian Kell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 70
Filmnummer 119426

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Mordiby
2020-11-04
Bästa robot film jag sett, allt i den är helt fantastiskt! Bra story, mycket mystic
Harford
2018-07-11
Bitvis hygglig musik, ljudeffekter och videoeffekter. Skådespeleri, regi och manus däremot är ett skämt. Och inte ett bra. Helt oengagerande karraktärer. Segt och ointressant från början till slut.
Robkiller
2017-11-08
Lågbudget sci-fi action med krigsrobotar. Håller intresset uppe, robotarna ser helt ok ut. skådespelarna gör det hyfsat, men det är inte direkt mycket till handling att tala om.
TheHorrorfan
2016-12-06
Skaplig Sci-Fi film som är bra gjord. Synd bara att den är ganska tråkig.
skugge
2016-07-23
Man har ju sett det här förut. Fast den här gången är allt halvdant bara. Uselt skådespel, generiska ointressanta karaktärer, sömnigt manus... Känns ungefär som att sätta på sig en blöja från 87 fast med färskt bajs i.
krank-mma
2016-07-10
Ställer man in sina förväntningar korrekt så är detta en helt OK film. Budgeten är låg, men effekterna och estetiken snygga, skådespeleriet ok, manuset miltals över många projekt med motsvarande budget (jämför t.ex. med Asylum-filmer, som har lite lägre budgetar men MYCKET sämre manus). Historien hänger ihop och funkar, även om den var lite förutsägbar. Helt OK actionhistoria om man är på det humöret, värd att se för estetik och design om inte annat.
mwollin
2016-06-09
Har man ingen handling att stödja sig på får man skjuta lite och sen när man ändå håller på så kan man ju alltid skjuta lite och sen lite till och en avslutar vi med att vi skjuter.
Björkman
2016-05-29
Lite svårbedömd film. God ambition och fina effekter, men svajig och relativt förutsägbar historia. Utan att avslöja för mycket så förutsätter jag ändock att en uppföljare görs – om inte känns filmen lite halvfärdig.
egoman
2016-05-25
Förvånandsvärt bra cinematografi och visuella effekter, med tanke på att budgeten (som tydligen bara var kring 1 miljon dollar). Även skådespeleriet var helt acceptablet. Verkligen synd att ingen lade lite mer tid på att skriva ett vettigt manus, för då hade det här kunnat bli en bra film. Om bara soldaterna hade kunnat bete sig som riktiga soldater, och robotarna bättre speglat de riktiga tekniska och etiska problem som vi står inför med de LAWs (Lethal Autonomous Weapons) som militären redan utvecklat. Istället bjuds vi på ytterligare en korkad dussinrulle av filmskapare som verkar tycka att det är viktigare att kopiera scener ur deras favoritfilmer än att bry sig om intern logik, originalitet, eller ens underhållningsvärde.
Engravadlax
2016-05-22
Mestadels gångbart skådespel, dito manus, ibland lågbudgetutseende på bakgrunds-CGI:n, men objekt i fokus är oftast grymt snygga. Bristfällig, men riktigt cool sci-fi. Steven Gomez är värd att hålla ett öga på i framtiden.
Visa äldre kommentarer »