2.3
2.3
Kid Cannabis
En 18-åring hoppar av skolan och tillsammans med hans 27-åriga vän börjar de smuggla marijuana över gränsen i Kanada för att tjäna pengar och deras liv förändras för alltid.

Originaltitel | Kid Cannabis |
Regissör | John Stockwell |
Manus | John Stockwell |
Genre | Drama, 2010-tal |
Skådespelare | Jonathan Daniel Brown, Kenny Wormald, Ron Perlman, Aaron Yoo, John C McGinley, Corey Large, Bryce Hodgson, Lochlyn Munro, Kieran Large, Andrew Cavin, Amanda Tapping, Merritt Patterson, Paul Johansson, Christina Cox, Julia Benson, Iain Belcher |
Den här filmen har gjorts väldigt många gånger förr, den här filmen har gjorts bättre nästan lika många gånger. Tröttsamma konflikter och tröttsamt hur nakna brudar är ett tecken på framgång.
Både project x och spring breakers slår den här filmen och de är inte ens superbra
Förvånansvärt bra skådespel
Är filmen en komedi eller gangsterfilm? Ingenting som förargar eller får en att trilla av stolen här förutom en huvudroll som inte är värd namnet.
orkar inte
Innan jag hade sett filmen så var jag säker på att jag inte skulle tycka om den, och det gjorde jag inte heller. Någon gång kunde den vara lite rolig, men det var inte många gånger jag tyckte det.
5/10