Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Kickboxer: Retaliation


Ett år efter händelserna i Kickboxer: Vengeance har Kurt Sloane lovat att aldrig återvända till Thailand. Men medan han förbereder sig för att gå upp för en MMA-titelchans blir han nedsövd och förd till ett thailändskt fängelse.


Originaltitel Kickboxer: Retaliation
Regissör Dimitri Logothetis
Manus Dimitri Logothetis
Genre Drama, Action, 2010-tal
Skådespelare Alain Moussi, Christopher Lambert, Jean-Claude Van Damme, Mike Tyson, Sara Malakul Lane, Hafthór Júlíus Björnsson, Sam Medina, Steven Swadling, Miles Strommen, Jessica Jann, Maxime Savaria, Wanderlei Silva
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 26
Filmnummer 128438

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2019-05-12
Det är så mycket som känns så fel med den här filmen. Mycket fighting och visst är det ibland välkoreograferat och snyggt, men hela filmen kändes som en lång underlig fightingscen - med den sjukt utdragna slutfighten som grädde på moset. Van Damme är mest mager och uttråkad, så se för den delen inte filmen för hans skull. Christopher Lambert sitter mest och väser fram elaka repliker - han verkar plötsligt blivit 100 år gammal.
Barneyk
2018-06-26
Men alltså, om man gör en kass B-film, varför gör man den nästan 2 timmar lång? Hade lätt kunnat stryka en halvtimme bara rakt av och iaf få upp tempot lite eller nått. Dålig film på många sätt.
Robkiller
2018-03-07
Nej det här var risigare än förra filmen...
canon4
2017-12-25
Jäklar vilken dynga, dock kul att se både Brian Shaw och Haftor på vita duken.