1.7
1.7
Kickboxer 2
Efter att Kurt Sloan besegrat Tong Po (i Kickboxer 1), dödar Tong Po Kurt Sloan. Tong Pos landsmän vill ha revansch och ser till att Kurts bror David utmanar Tong Po.

Originaltitel | Kickboxer II: The Road Back |
Regissör | Albert Pyun |
Manus | David S Goyer |
Genre | Drama, Action, 90-tal |
Skådespelare | Peter Boyle, Sasha Mitchell, Dennis Chan, Vincent Klyn, Cary-Hiroyuki Tagawa, John Diehl, Michel Qissi, Heather Comb, Vince Murdocco, Humberto Ortiz, Matthias Hues |
Har man sett en har man sett alla. En uppfäljare som inte på något sätt sticker ut, men det är bra fighting och de sk aktörerna sköter sig. Lite synd att tuffe Hues inte har en större roll, den mannen är en grym filmfighter.
Var rätt skeptisk till den här, men borde inte tvivlat på Pyuns förmåga att göra en grym kampsportsrulle! Når inte riktigt upp till samma nivå som den mästerliga 1:an, men även utan Van Damme så hör det till toppskiktet av de martial arts-filmer jag sett. Fightingscenerna, musiken, fotot, ljuset och stämningen är prima. Är nu jävligt sugen på Kickboxer III! Och lita aldrig på filmtipset-betyg när det gäller kamsportsfilmer.
Får Fan duga ändå...Jkligt Bra uppföljare med sasha. mitchell..Nice Fighting....
Förvånansvärt välgjord för att vara en Klåddanuppföljare utan Klåddan. Tyvärr är den dock också ganska trött. Hela storyn här är bara en dålig ursäkt för att ta sig fram till slutuppgörelsen mellan den okända Sloan-brorsan och Tong Po. Denna slutuppgörelse är förvisso väldigt kul och Tong Po briljerar precis som han gjorde i första filmen. Vincent Klyn dyker upp också upp i filmen som en cooling i en stilig kostym och gör som vanligt bra ifrån sig. Det halvtaskiga manuset gör det dock omöjligt att sätta ett högre betyg än en tvåa
Så dålig var den ju verkligen inte, storyn är väldigt banal och även om Sasha Mitchell gör det bra är han ju verkligen en fattig mans-Klåddan men man försöker ändå och lyckas okej. Pyun gör det förvånansvärt bra, regin känns lite halvt genomarbetad för en gång skull och filmen känns inte så lågbudget som jag trodde att den skulle göra. Tong Po är filmens näst största behållning, han är en lysande karaktär som bara dryper av ondska rakt igenom, bäst är dock som vanligt Vincent Klyn som tyvärr får alldeles för lite utrymme att glänsa i rollen som en random skurk (han får spela thailändare vilket verkligen känns random!) men som ändå stjäl varje scen med sin blotta närvaro. Filmen känns dock alldeles för generisk för att ett högre betyg ska kunna vara motiverat men som bakisrulle en söndageftermiddag funkar den helt okej.
Hur kan man göra en fighting film utan karate-skådisar? Borde inte i alla fall huvudskådespelaren kunna någon form av marshal art? En dålig film med dåliga skådespelare. Vad gör Peter Boyle här? En självklar etta.
WHOA! Vilken soppa!
En okej film, skulle det vara mindre slow motion scener under fighterna så skulle det se bättre ut.
Sluta för fan! Helt plötsligt dyker en tredje broder upp som spelas av en Sasha Mitchell...En ful blandning av Brandon och Dylan från Beverly Hills. Han i sin tur ska nita en igensminkad Tong Po som spelas av en annan...Curt (Van Damme) är död....(kanske lika bra) vem vet?
är det inte denna filmen som har översättningen
you son of a bitch = Jävla sosse :D