2.3

Keeping Up with the Joneses

Ett förortspar blir involverade i internationellt spionage när de upptäcker att deras perfekta grannar visar sig vara spioner för den amerikanska regeringen.

Originaltitel Keeping Up with the Joneses
Regissör Greg Mottola
Manus Michael LeSieur
Genre Komedi, Action, 2010-tal
Skådespelare Zach Galifianakis, Isla Fisher, Jon Hamm, Gal Gadot, Matt Walsh, Maribeth Monroe, Patton Oswalt, Zhao Ming (II), Michael Liu, Kevin Dunn, Bobby Lee, Ari Shaffir, Marc Grapey

TimBuckley
2023-01-28
Blek rent kvalitativt, men ändå helt ok som tidsfördriv. Åtminstone om man, som jag, tycker lite om skådespelarna på den nedre halvan av affischen.
Supernaut
2019-01-13
Medioker komedi med några väldigt roliga små scener, men på det hela taget inte sevärd alls.
dafreakish
2018-10-28
Rolig men dum film om ett vanligt par som dras in i spionaffärer när deras nya grannar flyttar in. Det är medvetet överdrivet vilket är ett plus, men manuset är så meningslöst att det är skådespelarna som räddar filmen från att haverera.
Christofer
2018-10-23
Visst är det rätt fånigt överlag, men det funkade ändå på en vanlig tisdagskväll med ett glas rött till. Ett par skratt här och där dessutom.
arruba
2018-01-25
Kontrasterna mellan paren och hur de framställer dem är väldigt roligt, jag hade kul. Skön komedi.
asasae
2017-04-08
Just sådan film jag gillar! Humor, lättsamhet och rakt igenom en helskön rulle! Me like!
2017-01-29
Charmig, oväntat fin, smårolig och trevlig med massa skådisar jag gillar. Men, den är liksom inte mer än det. Väldigt stark tvåa.
Borrman
2017-01-21
Loppigt. Såg den för en väns skull. Riktig skit.
kervisch
2017-01-08