1.9
1.9
Katten

Filmatisering av Dr. Seuss klassiska barnbok med samma titel. Conrad och Sally Walden är ensamma hemma med sin fisk. Det regnar utomhus och barnen har ingenting att göra, tills Katten kliver in genom dörren. Han introducerar dem för sina egna fantasier och till en början är det bara roligt men saker och ting går överstyr och Katten måste bort, bort, bort innan deras mamma kommer hem.
Originaltitel | The Cat in the Hat |
Alternativ titel | Katten i hatten, Dr. Seuss' Katten, Dr. Seuss' The Cat in the Hat |
Regissör | Bo Welch |
Manus | Alec Berg, David Mandel, Jeff Schaffer |
Genre | Komedi, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2000-tal |
Skådespelare | Mike Myers, Alec Baldwin, Kelly Preston, Dakota Fanning, Spencer Breslin, Amy Hill, Sean Hayes, Danielle Chuchran, Taylor Rice, Brittany Oaks |
Också en riktig tråkig film...
Jösses vad ni tycker illa om den här filmen. Jag älskar den. Galen och magisk på samma gång!
Jag gillar verkligen mycket av scenografin, tycker den är skitsnygg! Tycker även det finns en del saker som funkar, men överlag är den mest bara stressig och irriterande. Mike Myers är horribelt störig i huvudrollen. Dålig, men inte lika usel som väntat och som sagt, vissa delar är ju rent av bra. Men inte tillräckligt för att lyfta filmen som helhet till mer än en etta.
Ganska bra, rolig och galen film. Gillar Mike Myers, Alec Baldwin och Dakota Fanning i filmen.
Lite för mycket av allt.
Kommer inte ihåg så mycket av den. Bara att den är så otroligt kass.
Allt jag kan säga: FY F--! Seriöst, hittar du ett exemplar av den här filmen gör dig själv och dina medmänniskor en stor tjänst och elda upp skiten och skicka den till helvetet där den hör hemma!
Mestadels enerverande film som har vissa kvaliteter som höjer den från bottenbetyget. Mycket svag tvåa.
Helt ok! Blev påmind om en annan liknande film som jag tyvärr inte kommer på namnet på.
Mike Myers misslyckades totalt i den här katastrofalt dåliga tolkningen av Dr. Seeus klassiska saga.