Kärleksbrev
Theresa hittar en flaskpost med ett fantastiskt kärleksbrev i. Hon blir så gripen av det så hon vill ta reda på vem som skrev det.

Originaltitel | Message In A Bottle |
Regissör | Luis Mandoki |
Manus | Gerald Di Pego |
Genre | Drama, Romantik, 90-tal |
Skådespelare | Kevin Costner, Robin Wright, Paul Newman, John Savage, Illeana Douglas, Robbie Coltrane, Jesse James, Bethel Leslie, Tom Aldredge, Viveka Davis, Raphael Sbarge, Richard Hamilton, Rosemary Murphy, Patricia Belcher, Steven Eckholdt, Susan Brightbill |
Väldigt svag tvåa. Har man sett en Sparks film har man sett alla.
En vacker kärlekshistoria, visuellt och emotionellt.
En ganska söt historia med bra karaktärer. Slutet gillade jag inte alls.
Den här filmen var faktiskt långt över förväntan. Skådespelarna gör väldigt bra ifrån sig - till och med Kevin Costner presterar bra. Det finns väl egentligen bara en sak att klaga på och det är det lite ojämna tempot, men filmen är definitivt sevärd.
Ganska ointressant och menlös kärleksfilm, men jag väntade mig definitivt inte det slutet. Svag 2:a.
Synd att den är så lång och utdragen. Höll på att ge upp flera gånger. Men jag vet av erfarenhet att Nicholas Sparks alltid skriver spektakulärt sorgliga slut, så jag höll ut - och är tacksam för det. Underbart slut! Men filmen hade vunnit på att vara minst en halvtimme kortare.
Tror jag har sett den här men kan absolut inte minnas den. En trea med andra ord....
Typisk hollywood-smörja, som äta korv och mos för att få nåt i sej.
men herregud vad seg.