Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Kärlekens raseri


Det är en underbar molnfri dag, Joe och Claire firar sin återförening med en picknick när idyllen plötsligt tar slut. En varmluftsballong driver in över fälten uppenbarligen i nöd och Joe tillsammans med tre andra män rusar till undsättning. Föga anar Joe att den händelsen kommer att få oanade konsekveser för hans liv.


Originaltitel Enduring Love
Regissör Roger Michell
Manus Joe Penhall
Genre Drama, Romantik, Thriller, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Daniel Craig, Samantha Morton, Rhys Ifans, Alexandra Aitken, Aoife Carroll, Rory Carroll, Ella Doyle, Roger Frost, Andrew Lincoln, Susan Lynch, Anna Maxwell Martin, Helen McCrory, Jeremy McCurdie, Rosie Michell, Bill Nighy
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 416
Filmnummer 25573

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2021-09-20
Det känns som att filmen vill säga mycket men det är inte mycket den får sagt. Rätt annorlunda, aldrig direkt tråkig, oklart vart den ska ta vägen och sådär gör att det landar i en stark tvåa.
Namellak
2015-09-10
Den enda jag minns är jag minns är att jag tyckte Rhys Ifans karaktär var iskall och att Daniel Craig var lika stel och tråkig som vanligt. Önskar att han la av med skådespeleriet och började jobba för världsfreden och djuren på heltid eller något istället.
ViolaIngeborg
2013-11-09
Luftballongsscenen är otroligt gripande, resten av filmen minns jag knappt.
Raimo_1985
2012-09-09
Rätt egen början där med luftballongscenen iallafall.
kennert
2010-02-28
Blev positivt överraskad.
Patronus
2010-02-21
En något överpretentiös film, men välspelad med några intressanta aspekter.
Macheath
2010-02-20
Börjar snyggt och intressant men slutar som en dålig dussinthriller i tv-filmsformat. Hinner dessutom tappa tempo just som den ska dra igång med vad som ska föreställa spänningsmoment. Slöseri med tid.
zeenitio
2010-02-20
man får inte bara skriva DRAMA om en sån här film. Här satt ja och behövde lugna mina bakfyllenerver å så får ja detta. TACK SÅ JÄVLA mycket! inte förstått va ja menat? - den är obehaglig, krypande å otäck. De! ä vad ja menar!
StureStenhög
2009-10-01
Tyckte inte att boken var så speciellt imponerande, men tänkte att historien eventuellt skulle passa bättre som film. Det kanske den gör också, men utförandet här är alldeles för dåligt. Kameraarbetet är bland det pretentiösaste jag har sett och det förstör väldigt mycket. Man verkar vilja skapa en mer verklighetsförankrad thriller, men ingenting känns speciellt övertygande överhuvudtaget. Rhys Ifans är bra, men Daniel Craig känns väldigt blek i huvudrollen. Hans karaktärs biologiorienterade livssyn är dock lite intressant. Men mycket mer positivt än så finns inte att säga. Det här känns som en film som vill stå över thrillergenren, men misslyckas totalt och istället blir sämre en den genomsnittliga thrillern. Svag tvåa
Gordyal
2009-08-04
Intressant, annorlunda, oförutsägbar, mångbottnad och välspelad. Men trots det så blev det mest en axelryckning av det hela. Borde ha varit en fyra. (9-/15)
Visa äldre kommentarer »