3.3

Kärlek och mänskliga rester

En grupp människor söker kärleken och livets mening i en anonym nordamerikansk stad under 90-talet. Deras liv vävs samman på olika sätt. Under tiden stryker en massmördare runt på gatorna på jakt efter kvinnor.

Originaltitel Love & Human Remains
Regissör Denys Arcand
Manus Brad Fraser
Genre Drama, Komedi, 90-tal
Skådespelare Thomas Gibson, Ruth Marshall, Mia Kirshner, Cameron Bancroft, Joanne Vannicola, Matthew Ferguson, Rick Roberts, Aidan Devine
Filmnummer 2088

answai
2013-03-22
Gillar egentligen den här typen av filmer, men tyvärr är detta lite för ointressant. Skådespelarinsatserna drar också ner ordentligt.
visser
2007-12-03
Stilsäker men ganska ojämn film, med vissa ekon av David Lynch och Brett Easton Ellis. Långt ifrån ngt mästerverk, men bitvis riktigt bra.
robe_karlsson
2006-10-21
Fruktansvärt dålig dialog. Skådespelarna gör inte sina karaktärer levande och äkta. Manuset är taffligt och mycket ihåligt. Blev inte det minsta rädd, vilket jag tycker att jag borde ha blivit av en thriller som denna. Situationerna är fruktansvärt orealistiska. Jag kände för att stänga av filmen ett antal gånger, men höll ut - det är jag faktiskt ganska stolt över.
MacDuff
2005-03-30
Jag har sett pjäsen som filmen är baserad på, men änu inte filmen. Jag väntar mig att filmen är bra...
Emile
2003-11-28
Suverän film med fantastisk dialog!
matti_jaaaro
2003-04-22