Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Karate Kid III - Man mot man


Daniel måste utkämpa sin svåraste kamp ensam. Han återvänder från Okinawa för att leva ett lugnt och stilla liv. Men Daniel blir utsatt för utpressning. Dessutom tvingas han bryta med sin lärare, Miyagi.


Originaltitel The Karate Kid Part III
Alternativ titel Karate Kid 3
Regissör John G Avildsen
Manus Robert Mark Kamen
Genre Drama, Familjefilm, Action, 80-tal
Skådespelare Ralph Macchio, Robyn Lively, Pat Morita, Thomas Ian Griffith, Martin Kove, Sean Kanan, Jonathan Avildsen, William Christopher Ford, Randee Heller, Pat E Johnson, Frances Bay, Jan Tríska
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5114
Filmnummer 2176

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


TimBuckley
2022-09-28
Manuset är skevt. Vad händer t.ex med karaktären som byggs upp som någon form av vän/kärleksintresse? Försvinner bara ut i tomma intet från en scen till nästa. Thomas Ian Griffith är behållningen av den här filmen, och han är ett bra exempel på hur ett kvalitativt överspelande kan leda till en sagokänsla. Tyvärr så är huvudrollen Maccio en ganska bedrövlig skådespelare som i denna film får alldeles för mycket uppmärksamhet av kameran och som till skillnad ifrån Griffith är ett bra exempel på hur icke kvalitativt överspelande kan sänka en hel film. 2a.
dudson
2021-03-27
Härlig film då favon Thomas Ian Griffith är med i leken. Karln briljerar med sitt självgoda sadistiska flin.") Många guld scener... Sen att Mike Barnes=The Bad Boy Of Karate oxå får puckla på The Karate Fjant Danielsaan#) Men tyvär som vanligt är träbocken Ralph Macchio bedrövligt off/trist/ Synd att den tönten fick denna kult rollen! En ostig film man besöker då & då...
Ful_fisk
2020-01-30
Scenerna mellan Macchio och Morita håller fortfarande klass medan storyn blir mer forcerad och skurkarna är mer överdrivna än någonsin. Visst kunde man köpa mobbarna i ettan, de var ju faktiskt tonåringar, men här är det ju för fan fullvuxna människor! Hästsvanskillen lockade förvisso till en hel del skratt, men överlag är detta knappast något jag känner att jag kan ge godkänt betyg. Ändå ingen direkt usel film, utan ändå något som går att glo på en tisdagskväll.
labi
2017-12-22
Sämst av de tre, men helt OK ändå.
Stygga-Vargen
2016-10-20
Sämre än de två första men ändå väldigt bra.
menschenfeind
2016-09-15
Klart sämre än andra filmen, med extremt långsökt handling, men fortfarande ganska lättsmält.
Raimo_1985
2015-05-25
Trodde att det skulle vara värsta skiten, mina förväntningar var nere i dyn efter den kassa tvåan. Men denna hjärtvärmande film blir jag ännu gladare av än den första filmen, som jag nu sett två gånger. Jag blir lika lycklig av den här filmen som av No Retreat No Surrender faktiskt. Och vilken grym, avslutande ostdänga! :) Kobra Kai och deras unkna mobbar-mentalitet kan dra åt helvete. Här segrar de goda! ;) Många grymma scener.
Count_Duckula
2015-04-11
"If you get, you give"
Supernaut
2014-11-21
En riktig skitfilm.
Krille80
2014-11-08
Uttjata och utslitet till leda och ännu en gång har Hollywood lyckas ta en film och göra för många uppföljare att den förstör den syn man har på originalet. Trean är skräp med uselt skådespeleri och man vill bara smälla till producenterna och manusförfattarna i huvudet.
Visa äldre kommentarer »