3.6
3.6
Kamikaze Girls
Färgsprakande komedi med j-pop-stjärnor i huvudrollerna. Momoko är lolitatjejen med franska 1700-tals aristokrater som modeideal -- en subkultur som inte nått många tjejer utanför Daikanyama, Tokyo. Problemet är att Momoko bor en bra bit från Daikanyama, bland kossor och risfält i Ibaraki-prefekturen. Som tur är träffar Momoko den grabbiga MC-bruden Ichiko som inte heller direkt trivs med livet på landet.

Originaltitel | Shimotsuma monogatari |
Regissör | Tetsuya Nakashima |
Manus | Tetsuya Nakashima |
Genre | 2000-tal, Komedi |
Skådespelare | Kyôko Fukada, Anna Tsuchiya, Hiroyuki Miyasako, Ryoko Shinohara, Sadao Abe, Eiko Koike, Shin Yazawa |
Titeln kanske bedrar, Kamikaze Girls handlar inte om kvinnliga självmordspiloter, utan det är en liten film om udda vänskap. Momoko är en ung, hängiven \"Lolita\" som helst önskar att hon levde ... Läs mer »
Svag fyra. Jag tilltalas väldigt mycket av Lolita-stilen men filmen är på ett sätt för hysterisk meningslös även om den var vackert visuell med många scener jag aldrig kommer glömma. Men de tecknade sekvenserna var urusla och de kunde de ha skippa.
Hyfsat underhållning, men oftast för tramsig med en alldeles för svag handling.
Den här filmen kändes totalt poänglös.
sjukt rolig
Hur ska jag beskriva denna kultförklarade ungdomsfilm? Dramakomedi kanske. En ung tjej (17 år) är trött på samhället och drömmer sig bort till 1700-talets Frankrike och Rokokomodet. En dag när hon säljer sin fars förfalskade modekläder möter hon en gangstertjej. De blir mot alla odds vänner. En del av filmen handlar om att våga vara individuell i ett samhälle där alla annars följer strömmen. Kul och udda film ! Svag 4:a
haha den är härlig, vad mer kan man säga! rolig och de två huvudkaraktärerna är riktigt härliga och intressanta människor att följa! kul att se deras utveckling och berättelsen överraskar! bäst är i slutet, älskade att se den söta lolita så! :D men behövs lite mer djup för högre betyg..
Den är lite för hysterisk för min del. Jag vill ha lite mer djup..
Se den!!! :) Den finns på You Tube!
fantastiskt bra!