billiga elavtal

billiga elavtal
2.1

K-9: P.I.

Thomas Dooley och hans fyrfotade partner Jerry Lee är tillbaka för att bekämpa brott. Dooley har bara några timmar kvar till den efterlängtade pensionen när han råkar hamna mitt i ett väpnat rån hos ett dataföretag. Plötsligt är han misstänkt för brottet och hans pension dras in tills de riktiga bovarna fångats! Nu måste Dooley och Jerry Lee bli detektiver och hitta tjuvarna. Det blir ett spännande fall fyllt av stulna mikrochips, inkräktare och farliga skönheter.

Originaltitel K-9: P.I.
Regissör Richard J Lewis
Manus Ed Horowitz, Gary Scott Thompson
Genre Komedi, Action, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare James Belushi, Jody Racicot, Barbara Tyson, Matthew Bennett, Kevin Durand, Michael Eklund, Kim Huffman, Christopher Shyer, Gary Basaraba, Blu Mankuma, Duncan Fraser, Jason Schombing, Jay Brazeau, Sarah Carter, Terry Chen

2023-06-28
Känns väldigt mycket Belushi, men vid tredje filmen och 2002 är konceptet urvattnat flera gånger om. Den gick att se, men gav ingenting.
Tatty
2014-11-17
Härlig, bra ofta spännande film. Gillar slutet skarpt.
AlbinWesley
2014-11-15
Rekommenderad etta! Nej säger jag. Har ej sett föregångaren, men uppskattade ändå denna. Det är ju vad det är liksom, en poliskomedi med Jim Belushi. Som känns tio år äldre än den är. Men det är helt ok!
vitorm
2014-04-12
Io
Ekizz
2009-08-18
den är underhållande och bra men ettan är mkt bättre .
albanross
2006-07-22
belushi är härlig!
Yubi
2006-07-22
Håller inte med mitt filmtips riktigt. Både hunden och James Belushi är för hemtrevliga för att motivera fullständigt bottenbetyg. Avkopplande film under eftermiddagsfikat motiverar åtminstone en tvåa (om än inte sådär jättestark).
Soul_Assassin
2006-07-21
1:an e bättre!
gosesmurfan
2006-07-18
håller me "weber light" om att filmen är trevligt tidsfördriv!
WederLight
2006-06-29
Trevligt tisfördriv, men långt ifrån det bästa i genren. Men att sätta 1or och 5or på filmen är överdrivet.