Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Justice League Dark


Justice League Dark är precis vad det låter som: den mörka sidan av Justice League. De består av John Constantine, Zatanna, Deadman och demonen Etrigan. Tillsammnas gör de saker som Justice League aldrig skulle göra eller klara av. I ledning av Batman tar de sig an det paranormala och bestrider ondska med ond magi och rå kraft från helvetet.


Originaltitel Justice League Dark
Regissör Jay Oliva
Manus Ernie Altbacker
Genre 2010-tal, Animerad, Action, Fantasy, Science Fiction, Thriller
Skådespelare Jason O'Mara (röst), Rosario Dawson (röst), Jerry O'Connell (röst), Camilla Luddington (röst), Jeremy Davies (röst), Alfred Molina (röst), Roger Cross (röst), Nicholas Turturro (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 77
Filmnummer 125022

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Hanness
2018-09-30
De animerade DC filmerna är otroligt bra, vill se mer av detta.
stoked87
2017-02-27
Älskar alla dc filmer den här tidningen är också väldigt bra :)
DrJW
2017-01-26
Det kändes mer som en hastigt skriven episod av en TV-serie, typ en serie som Constantine (som har Matt Ryan som spelar huvudrollen i serien, som här gör rösten till karaktären i denna film.) Men många av direkt till DVD New 52-filmuniversumet är ganska hastigt skriven, en liten presentation av vissa karaktärer och handlingen, men som är mer fokuserad på action och underhållning. Några av dem har gjort ett bra jobb, och andra inte. Men den här filmen gjorde ett bra jobb. Den är sevärd, men om du vill ha en handling som tar sin tid, då ska du läsa New 52 serien av Justice League Dark, har bara läst den första volymen, men den var bra. Serietidningen och den här filmen har samma liknande handling, men det är en skillnad mellan dem.