2.1

Jurtjyrkogården: Blodslinjer

Året är 1969 och Jud Crandall drömmer om att lämna Ludlow, Maine, bakom sig. Snart upptäcker han dock de olycksbådande hemligheter som hemsöker Ludlow och som riskerar att fjättra honom vid Ludlow för alltid. Prequel till Jurtjyrkogården.

Originaltitel Pet Sematary: Bloodlines
Regissör Lindsey Anderson Beer
Manus Lindsey Anderson Beer, Jeff Buhler, Stephen King
Genre Skräck, Fantasy
Skådespelare Jackson White, Natalie Alyn Lind, Forrest Goodluck, Isabella LaBlanc, Henry Thomas, Jack Mulhern, David Duchovny, Samantha Mathis, Pam Grier

Bokföringsprogrammet Mineko

knarkhund
2024-12-16
En urusel film rakt igenom.
2024-08-21
En prequel till remaken vilket förklarar tidslinjen på ett hyfsat vettigt sätt. Filmen saknar helt känsla, men det märks att de försökt följa King's bok om händelserna innan kyrkogården blev till.
amam
2023-11-19
Svag trea. Den är mest som en vanlig rehash of Jurjyrkogården, utan några överraskning. Blir svagare mot slutet kände jag.
Heydekrug
2023-11-05
Antingen gillar man skräckfilmer eller inte. Jag har svårt för sådana ibland. Vad som är en bra skräck tycker folk olika om. Okey film, inte så dålig som man skriver på tex Gamereactor bla. Dom hatar film där verkar det som och är icke trovärdiga
Dream
2023-10-31
Bättre än vad dem amerikanska tittarna på IMDB säger, men visst sen är det inte direkt något nytt som bjuds på här och istället för djurskräck, vilket det borde vara när det är en djurkyrkogård, så är det människor istället, vilket gör detta till en Zombie rulle i stället och det tappar ju hela poängen med historien och den var inte skrämmande heller, mer thriller än skräck. Vi flesta hade nog förväntat oss mer när David Duchovny från Arkiv X är med, men så blev det inte.
servadac
2023-10-08
Bra, förstår inte varför den har så lågt på Imdb.
PeterTheW
2023-10-08