2.4
2.4
Jurassic World: Fallen Kingdom

Fyra år efter stängningen av parken Jurassic World vaknar en inaktiv vulkan till liv och hotar att utplåna allt liv på Isla Nubar. Owen och Claire återvänder till ön för att rädda de dinosaurier som lämnats kvar. Men under ytan hotar något som kan påverka hela planetens framtid.
Originaltitel | Jurassic World: Fallen Kingdom |
Alternativ titel | Jurassic Park 5 |
Regissör | J A Bayona |
Manus | Colin Trevorrow, Derek Connolly |
Genre | Action, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall, Justice Smith (II), Daniella Pineda, James Cromwell, Toby Jones, Ted Levine, Jeff Goldblum, B D Wong, Geraldine Chaplin, Isabella Sermon, Robert Emms, Peter Jason, Kevin Layne, John Schwab, Charlie Rawes |
Claire kämpar för dinosauriernas överlevnad och tar med sig sin före detta pojkvän Owen på ett räddningsuppdrag. Uppdraget går ut på att rädda dinosarierna från Jurassic Park-ön vars vulka... Läs mer »

Sämre än föregångaren, men helt okej dumunderhållning ändå. För dumt är det ju, och inte direkt originellt, men det är en film som vet vad den är för någonting och bara försöker ha kul med hela grejen. Slutet är bra dumt exempelvis, men på ett sätt som jag kan uppskatta. I övrigt är det åtminstone tekniskt kompetent, och är man inte trött på härjande dinosaurier och nonchalanta människor, så levererar det här som en stunds förströelse, men knappast mer än så. Svag trea
En dålig film. Jag ger en väldigt svag tvåa.
Himla mycket prat. Nästan hela första delen av filmen är prat prat.., vi vill se dinosaurier och action. Helt ok handling och andra delen av filmen tar sig rejält ändå. Slutet är bara märkligt.
Var ju riktigt bra
Storyn är ju fruktansvärt dålig men jag ger den en trea änbdå för det finns ändå ett spänningsmoment i den
Hamnar någonstans mellan en tvåa och en trea. Manus är på Asylum-nivå, men tempot är ganska bra. Knökfullt med billiga men effektiva spänningssekvenser. Funkar förmodligen hur bra som helst för en yngre publik, trots att den är förvånansvärt brutal (som matiné betraktat). (6+/15)
Ledsen. Så korkad, så klyschig, så lam och meningslös men faktiskt ganska snygg. Det kan inte rädda den denna gången.
Makalöst snygga specialeffekter, makalöst puckad story.
urk... den var dålig.
Ganska bra och spännande! Gillar spänningen i filmen!