2.2
2.2
Jurassic World: Dominion
Fortsättningen efter vad som hände i Fallen Kingdom, då dinosaurierna härjar fritt i hela världen. Kommer männskligheten kunna överleva och dela planeten med jätteödlorna eller är det ett slags övertagande som kommer leda till männsklighetens utrottning...
Originaltitel | Jurassic World: Dominion |
Alternativ titel | Jurassic Park 6, Jurassic World Dominion |
Regissör | Colin Trevorrow |
Manus | Colin Trevorrow, Emily Carmichael, Derek Connolly |
Genre | Action, Äventyr, Science Fiction, 2020-talet |
Skådespelare | Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern, B D Wong, Daniella Pineda, Dichen Lachman, Mamoudou Athie, Kristoffer Polaha, Justice Smith (II), Campbell Scott, Omar Sy, Isabella Sermon |
Jag visste inte att det fanns en film innan som heter Fallen Kingdom.
Tycker ändå den här var sevärd.
Även fast Jurassic park ifrån 1993 är ett sant mästerverk och en klassiker.
Gäsp!!! Verkligen riktigt dålig film...
Svag 2a...
Ofattbart dålig.
Urtråkig b-film. Helt tömt på ambition och känslor, det enda man försöker göra är att gång på gång på gång på gång påminna oss om den första filmen igen. Gör din egen film istället, Trevorrow, din jävla sopa.
En extra stjärna för originalcasten och deras insats, men annars är det inte mycket som håller. Det är så många logiska luckor och extrema osannolika sammanträffanden att det som kanske faktiskt skulle kunna ha blivit den bästa i jurasic world delen av serien, faller väldigt platt.
Lite lång. Två olika storys, varav olika intressanta. Men sevärd, ja.
Hela filmens premiss är alltså att dinosaurier strövar fritt, samtidigt som de inte gör det. Eller? Allt är väldigt oklart. Istället för att visa dinosaurier i det fria fokuserar dock filmen på något helt annat. Det känns som att hela grejen slösas bort. Eftersom båda filmseriernas karaktärer trycks in i samma film får ingen av dem något djup.
Den bästa i Jurassic World serien,men absolut inte i närheten av Jurassic Park från 1993. Det är rätt rörigt i ibland i mellan original casten med Sam Neil, Laura Dern och Jeff Goldbum i spetsen mot dem nya Jurassic world casten med Chris Pratt. Munhuggandes i mellan åt, om vilka som är bäst typ, vilket det brukar bli när alla ska visa upp sig, det blir dessvärre lite lätt fjantigt när vuxna människor försöker vara överdrivet roliga. Filmen överlever trots allt av en jädra massa dinosaurier inte mycket till tråkig stund. En ren och skär lucka till oss Dinosaurie lovers och roligt att se dem från 93 tillsammans igen. Dem gör ett bra jobb, det är ju mer Chris Pratt som borde tonats ner och bakat tillbaks lite av respekt och detsamma gäller även humorn, det borde fokuserats på att göra en seriös dinosaurie rulle utan massa trams.