2.1
2001
USA
92min
IMDb
Paleontologen Dr. Alan Grant har hängivet studerat dinosaurier under ett helt liv, men han kunde inte ana att han skulle stå öga mot öga mot dem på nytt. Efter att ha jagats av dinosaurier i Jurassic Park svor han på att enbart syssla med benen efter döda dinosaurier. Nu tvingas han än en gång att tampas med dem, samt några av deras ännu mer skräckinjagande släktingar - både på marken och i luften.
Originaltitel |
Peter Buchman, Alexander Payne, Jim Taylor |
Genre |
Action, Thriller, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal |
Skådespelare |
Sam Neill, William H Macy, Téa Leoni, Alessandro Nivola, Trevor Morgan, Michael Jeter, John Diehl, Bruce A Young, Laura Dern, Taylor Nichols, Mark Harelik, Julio Oscar Mechoso, Blake Michael Bryan, Sarah Danielle Goldberg, Linda Park |
Betygsätt |
Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal |
10881 |
Filmnummer |
2571 |
Tidigare idag slutförde jag sommarkursen Dinosaurier (7,5 hp). Jag rekommenderar kursen, eftersom den föreföll både spännande och fascinerande för mig. Således valde jag, för att få ett poeti... Läs mer »
Väldigt dålig tredje film i Jurassic Park serien, Spielberg hoppar av registolen och in kommer Joe Johnston som inte hade gjort mycket innan denna, idag har han gjort ett par filmer av blandat slag, vissa bättre, vissa som denna mycket sämre, detta är långt ifrån bra eller ens okej, det är dugligt i birst på annat, så inte lika dåligt gjord eller skriven som andra filmen som var ett stort magplask och skämt till slöseri med pengar, detta går ändå att se och tillbaka är den alltid magnifika Sam Neill som faktiskt är enda behållningen här också, han är så pass bra skådis att han räddar detta halvdana skräp till att inte bli helt söndersågat iallafall, så denna går att se, speciellt om man genomlidit den första överskattade filmen och den andra totalt värdelösa filmen men rekommenderar inte denna heller...vi har även små roller av t.ex William H Macy och Tea Leoni som var stora namn på 90talet men båda har tyvärr för fånigt skrivna karaktärer så dom är mest irriterande, så ingen jackpot denna gång heller och vi har även Laura Dern med på ett hörn men i så liten roll att det nästan blir en cameo roll istället och efter att ha sett om alla 3 orginalfilmer om Jurassic Park så inser jag att hela trilogin är överskattat kass, i det stora hela så är det bland det sämsta som någonsin gjorts och jag tyvärr har sett och jag ångrar verkligen mitt tidsslöseri av dessa skräpiga filmer men som sagt, känner man att man vill se om trilogin så rekommenderar jag att se första filmen och denna, skippa andra filmen som är så dålig att man får gråta sig till sömns, detta går att se i brist på annat men det är knappt, effekterna håller fortfarande bra trots att inte Spielberg är involverad men manuset är ett skämt åter igen...så betyget för detta halvdana skräp blir en mycket svag 2:a och 1:an är inte långt borta här...
En ren jakt-film, som att se någon spela ett FPS-dataspel ungefär, som förbättras något av Sam Neill. Skräp men kanske något roligare än tvåan.
Det är flera bra saker. Några av huvudpersonerna från första filmen är med samt att det är några nya dinosaurier också (spinosaurus och flygödlor).
Jag hade ett marsvin som glodde på den här filmen från buren en sen kväll. Helt fantastiskt!
Den baseras väldigt lite på dialog här, mest ett jagande som pågår hela filmen och det är väl helt okej, men absolut inget man kommer minnas. Den var inte lika dramatisk som den kunde ha blivit och dinosaurierna borde varit lite mäktigare med och större. Nej, sämsta av JP-filmerna.
Värdelösa effekter och sexistisk utan dess like!
Kan vara sexans reklam var tionde sekund som sabba filmen totalt.
Jag älskar verkligen Jurassic Park filmerna! Det är väldigt bra.
Denna är helt ok. Första filmen är den bästa!
Finns lite underhållning i alla fall---
Det här eländet finns det inte mycket gott att säga om.