Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Jumanji: Welcome to the Jungle


Genom en förtrollad spelkonsol sugs fyra skolungdomar in i den farofyllda världen Jumanji, där de förvandlas till den respektive avatar de valt, alla med sina unika färdigheter. För att inte fastna i Jumanji i all evighet måste de ta sig igenom sitt livs äventyr - och överleva till sista nivån.


Originaltitel Jumanji: Welcome to the Jungle
Alternativ titel Jumanji 2
Regissör Jake Kasdan
Manus Chris McKenna, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg, Erik Sommers
Genre Komedi, Familjefilm, Action, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Rhys Darby, Bobby Cannavale, Nick Jonas, Alex Wolff, Ser'Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner, Marin Hinkle, Tracey Bonner, Maribeth Monroe, Missi Pyle, Marc Evan Jackson, Mason Guccione
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1099
Filmnummer 124702

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Olof_Gronlund
2022-08-09
Inte så att man blir överraskad direkt. Inga skådespelare som är toppen. Lite sjukt att The Rock får tramsa runt och vara så bra betald i Hollywood, inga Oscarsroller precis. Nä den är vad du förväntar dig, mer för småbarn.
Starkbröl
2021-12-19
"Autopilotfilm" är en bra beskrivning. Ingen vidare upphetsande eller upprörande film direkt men lite söt barnaction med en moralkaka eller två som dessert.
Dream
2021-03-06
Originalet från 1995 var mystisk och spännande. Den här nya versionen är dock mest tramsig tyvärr med töntiga skådespelare som Kevin Hart och Jack Black. Det ända positiva med denna är att special effekterna är bättre än Originalet.
ilgoga
2020-07-06
Oväntat roligt, ärkeklåparen Hart är rolig och Rock stabil som vanligt. (Jack Black lite tråkig som väntat dock.)
Pos
2020-03-03
Löjlig så klart, men oväntat rolig. Skrattade rakt ut ibland. Jack Black är bra i vanlig ordning. Perfekt slö underhållning en måndagskväll.
HerrNenne
2019-12-28
Väldigt rolig, överraskande. Mycket bättre än originalet förstås, även om de två filmerna egentligen inte är besläktade: Spelet eller platsen Jumanji är förstås inte samma, de har bara namnet gemensamt. Men de fyra huvudrollsinnehavarna är mycket bra och bär det här. Det är sjukt vilken skillnad det är mot de platta och tråkiga ungdomarna vi måste stå ut med i början.
Tatty
2019-12-11
Ganska rolig, underhållande och fick mig att skratta en del. Dwayne Johnson var ganska het i filmen iaf haha. Gillade Jack Black skarpt i filmen!
Gordyal
2019-11-12
Lättsam, underhållande och ganska rolig matiné-action. (8+/15)
santiago
2019-11-08
Har en del roliga ögonblick men blir överlag ganska flamsig emellanåt.
BarryHero
2019-10-11
Älskar originalet från 1995 som är en av mina favoritfilmer från barndomen. Den här saknar det mörka ifrån originalet som gjorde den så spännande och mystisk. Det är även lite trist att de blandar in Robin Williams rollfigur i den här filmen med tanke på att mycket av mystiken i originalet byggde på hur otäckt Jumanji-djungeln var. Denna djungel känns exotisk och jobbig men verkligen inte så mardrömslik som man inbillade sig den värld Robin Williams var i. Ändå en hyfsad uppföljare som anpassats till det sena 2010-talet och Jack Black gör en mycket bra roll som populär highschoolbrud.
Visa äldre kommentarer »