Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Judgment Day


En kult med en gåtfull ledare tillfångatar den ende man som kan stoppa en gigantisk meteorit från att kollidera med jorden. Agenter sänds ut till hans undsättning...


Originaltitel Judgment Day
Regissör John Terlesky
Manus William Carson
Genre Action, Thriller, Science Fiction, 90-tal
Skådespelare Mario Van Peebles, Suzy Amis, Coolio, Ice-T, Linden Ashby, Tommy 'Tiny' Lister, Max Gail, Mark Deakins, James Eckhouse
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 136
Filmnummer 738

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


karlmats
2018-04-06
Vilket fantastiskt missvisande omslag på dvdn, man trodde ju att det skulle vara en sci-fi rulle i rymden men det visade sig vara en fruktansvärt b-ig film som helt utspelar sig på jorden och det enda sci-fi-iga var ett par extremt fula ljuseffekter, gjorda i Paint förmodligen, som skulle symbolisera meteoritnedslag som tydligen förstörde hela San Francisco. Handlingen lider av så många dumheter att man blir helt matt, varför t.ex. bry sig om att överhuvudtaget kidnappa den här gubben istället för att bara skjuta honom på fläcken? Skådisarna läser replikerna som om bakfulla estetelever står på Dramatenscenen, det är svårt att alltid veta om det är viljan eller förmågan som saknas. Jag brukar ju vanligtvis gillar både Ice-T och Van Peebles men här får de inte mycket att jobba med i ett manus som förmodligen hittats på soptippen. John Terlesky som var så bra som skådis i Deathstalker 2 får nog acceptera att det var framför kameran han skulle ha stannat. Bäst med filmen var nog Ice-Ts låt till eftertexterna, och det är inte till 100% en komplimang. Objektivt sett är det nog en 1a, men jag blir inte provocerad och stundtals är det lite underhållande i all uselhet så jag låter den komma undan med en svag 2a.
Robkiller
2018-01-09
Kul att återse van Peebles och Ice-T från 90-talet, men det här var ärligt talat inte nå vidare. Risig action, kass handling och inte ens en domedagsmeteorit livar upp det.
Grillo
2012-11-13
Historien hade potential men den kastas bort på för det mesta usla skådisar och ett fullständigt överdrivet scenario med korkade förklaringar för diverse plotholes.
Masjävel
2009-05-02
Medioker och trist.
FilmGuden
2007-09-28
Får på något mirakulöst sätt godkänt. Mest för Mario van Peebles charmiga uppträdande, och den fantasifulla handlingen.
Kossi
2007-06-14
Kändes som en komedi detta. Pinsamt dåligt skådespeleri också. :)
springbay
2003-01-28
Ooops det var ju inte denna som jag hade sett utan Judgment Night - jag vet inget om soundtracket till denna :-/
Mr_Worf
2003-01-09
Får en tvåa tack vare det underbara soundtracket.
springbay
2002-11-08
Supernice soundtrack, men filmen kan man klara sig utan.
daniel77
2002-09-18
Rätt intressant musik, faktiskt. Även om jag inte gillar varken metal eller hiphop.
Visa äldre kommentarer »