Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Jude


Jude flyttar för att börja studera men till en början får han jobb som stenhuggare. I staden träffar han sin vackra kusin Sue, som han blir förälskad i.


Originaltitel Jude
Regissör Michael Winterbottom
Manus Hossein Amini
Genre Drama, Romantik, 90-tal
Skådespelare Christopher Eccleston, Kate Winslet, Liam Cunningham, Rachel Griffiths, June Whitfield, Ross Colvin Turnbull, James Daley, Berwick Kaler, Sean McKenzie, Richard Albrecht, Caitlin Bossley, Emma Turner, James Nesbitt, Vernon Dobtcheff
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 240
Filmnummer 2332

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dobegirl
2012-07-06
Snyft....en fin, ärlig och tragisk film! Jag tyckte inte om slutet, ville ha ett svar....
film_Alex
2012-07-04
Undrar om det var någon mer än mig som tänkte; "Vad är det här för film om judar?" när man såg länken till filmsidan och klickade hit...
Grillo
2011-08-29
En bra film men slutet drar tyvärr ner den. Jag har inte läst boken så jag vet inte hur den förhåller sig till den. Kul att se Eccleston och Tennant (om än pytteroll) i samma film. Kuriosa för min del: min farfars föräldrar var ungefär jämnåriga med barnen i den här filmen och var gifta kusiner.
ellaine
2010-10-02
Ett slut på filmen hade också funkat bra. Och sen kan jag inte låta bli att undra över hur det kan komma sig att ingen i ungens närhet tidigare misstänkte att han var sinnesjuk.
RobertShaw
2008-01-11
Självuppoffring av den här typen kanske är lösningen på överbefolkningsdilemmat, aningen bleak framtidsutsikt kanske.
RobertShaw
2008-01-11
Självuppoffring av den här typen kanske är lösningen på överbefolkningsdilemmat, aningen blea framtidsutsikt kanske.
Mikala
2007-06-30
Tuff att se rent känslomässigt men fantastiskt välgjord. Det finns en förlossningsscen i den här filmen som är något utöver det vanliga.
Nightcrawler
2007-06-12
Verkligen deprimerande, men samtidigt extremt bra skådespeleri. Både Eccleston och Winslet är underbara. Kul att se David Tennant i en liten, liten roll.
Suspiria
2006-05-23
såg den på video när jag pluggade i england för att boken var med på kursen. tyckte filmatiseringen funkade bra, tror att läsningen av boken lyfte filmen också faktiskt. hade nog inte uppskattat den på samma sätt om jag bara hade råkat se filmen utan att ha ngn bakgrund. retade mig på att brenda fr six feet under -minns ej hennes verkliga namn..- inte alls var och såg ut som den karaktären i boken. fast hon spelade ändå bra.

2005-08-03
åhh den här måste man ju nästan se... kate winslet gaah....
Visa äldre kommentarer »