Journey to the West

Tang Sanzang är en usel demonjägare, som enligt sin mästare måste hitta det där lilla extra inom sig för att komma vidare. Inte blir det bättre av att en ung kvinnlig demonjägare med vida större talang ständigt tycks hamna i hans väg. Hans väg mot upplysning blir lång och svår.

Originaltitel Xi you xiang mo pian
Alternativ titel Journey to the West: Conquering the Demons
Regissör Stephen Chow, Kwok Chi-kin
Manus Stephen Chow, Kwok Chi-kin
Genre Äventyr, Fantasy, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Shu Qi, Wen Zhang, Chrissie Chow, Huang Bo, Luo Show, Lee Shing-cheung, Chen Bingqiang, Cheng Sihan, Xing Yu, Lu Zhengyu, Chi Ling Chiu, Yang Di, Ge Hangyu, Fung Min-hun, Yeung Lun, Chaoli Zhang, He Wenhui, Tang Yixin

Zebulonm
2022-11-02
Gillas. Shu Qi ❤️
cm_rollo
2014-12-30
Sköna karaktärer och bra mix av äventyr, buddism och låg humor!
Anaythea
2014-08-12
Riktigt snygga effekter, och en kärlekshistoria med en mycket aktiv feminin roll. Stundvis hysteriskt rolig, och trots bristande logik ligger denna på en stabil 4:a och är bland toppklassen i sin genre.
zonk
2014-01-26
Blandningen av komedi och tragedi haltar betänkligt, och trots en del spektakel är det här mestadels väldigt tomma kalorier. På plussidan tappar den i vart fall sällan tempot..
Rixn
2013-12-24
Det finns flera svaga delar, men höjdpunkterna tillsammans överbryggar det. Måste gen en 5:a.
ShenLong
2013-08-09