2.1
2.1
Resan till jordens medelpunkt
En vetenskapsman letar efter sin försvunna bror. Men han och hans följeslagare hittar istället en vacker men farlig försvunnen värld i jordens mitt.
Originaltitel | Journey to the Center of the Earth |
Alternativ titel | Journey to the Center of the Earth 3D |
Regissör | Eric Brevig |
Manus | Michael D Weiss, Jennifer Flackett, Mark Levin |
Genre | Familjefilm, Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2000-tal |
Skådespelare | Brendan Fraser, Josh Hutcherson, Anita Briem, Seth Meyers, Jean Michel Paré, Jane Wheeler, Frank Fontaine (II), Giancarlo Caltabiano, Kaniehtiio Horn, Garth Gilker |
Betygsantal | 1987 |
Den här dåliga filmen är riktigt dålig på alla sätt...
Brendan är ju bra men annars är det en dåligt skriven tv-film i stort sett.
En underbar fantasy/äventyrsfilm. Josh Hutcherson gör pojken Sean så fantastiskt bra.
Detta är inte en filmatisering av Jules Vernes bok vid samma namn, utan en film där Jules Vernes bok är sann. Skillnaden är att boken utspelar sig på 1800-talet och denna är i modern tid.
Effekterna är av otroligt låg kvalité, lider av TV-spelssyndromet, varje effekt och miljö ser ut som det är designat för ett tv-spel med tillhörande bandesign.
Actionscenerna är av värsta sort, den sorts hänggas-action som är vanligt nuförtiden där det mest är uttröttande att försöka se vad som pågår medans intresset ligger på noll på grund av att allt är som en tecknad serie. Filmen innehåller knappt nån vetenskaplig korrekthet, vilket kan vara intressant för folk som letar efter filmatiseringar av Jules Vernes böcker. Filmen innehåller också ett stort antal extremt övertydliga produktplaceringar som åtminstone i mina ögon förstör en hel del.
Om du tror att det är en bra film för små barn, så snälla, dumma inte ner dom. Ge dom chans att se klassikern från 1959 istället.
Den är jättebra film!
Tveksam äventyrsmatiné. 2:an är svag.
Härligt familjeäventyr.
En dålig film. Betyget blir en etta.
Kalkon. Det enda som räddar den från en etta är att den blir riktigt underhållande i sin uselhet.
Storyn är en samling hoppusslade actionscener som vi sett förut.