2.1
2.1
Journey to the Mysterious Island
Sean Anderson ger sig ut tillsammans med sin mammas pojkvän för att hitta sin morfar, som är försvunnen på en mytisk ö.

Originaltitel | Journey 2: The Mysterious Island |
Regissör | Brad Peyton |
Manus | Brian Gunn, Mark Gunn |
Genre | Familjefilm, Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal |
Skådespelare | Michael Caine, Dwayne Johnson, Josh Hutcherson, Vanessa Hudgens, Luis Guzmán, Kristin Davis, Anna Colwell, Michael Beasley |
Allt med den här filmen är en 2:a i utförandet som är endimensionellt rakt igenom. Men vad spelar det för roll om man tycker om sagor för vuxna? Mysigt tidsfördriv.
Äventyrsfilm för den yngre publiken.. handlingen är risig och effekterna har inte åldrats väl utan ser riktigt risiga ut... ändå kul med lite "the Rock" emellanåt..
Johnson och Caine samt ok sfx gör filmen uthärdlig.
faktiskt långt över förväntningarna jag hade för filmen, dock är det ju inte en bra film. Men lagom underhållande för att jag ska ge den ett betyg strax under 3. Helt okej bakisrulle med andra ord
Tyckte förvånansvärt mycket om det hela. Kanske är det Dwaynes charm eller att söta Hudghens man får vila ögonen som gör det hela en aning bättre. -3
För hell.... lägg av vilken usel film!!
Svag tvåa. Har en viss charm i sin allmänna sunkighet.
Såg den i 3D, och det bör man nog göra eftersom just 3D-effekterna är den största behållningen. Ok skådisar. Ok familjefilm. 5/10
Micheal Caines lågvattenmärke? Förstår ju att detta är en barnfilm men för en annan är det nästan smärtsamt att se.
En helt okej barnfilm men det kändes so om Dwayne å Caines roller hade blandats ihop.