2.1

Journey to the Mysterious Island

Sean Anderson ger sig ut tillsammans med sin mammas pojkvän för att hitta sin morfar, som är försvunnen på en mytisk ö.

Originaltitel Journey 2: The Mysterious Island
Regissör Brad Peyton
Manus Brian Gunn, Mark Gunn
Genre Familjefilm, Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Michael Caine, Dwayne Johnson, Josh Hutcherson, Vanessa Hudgens, Luis Guzmán, Kristin Davis, Anna Colwell, Michael Beasley

Bokföringsprogrammet Mineko

TimBuckley
2023-01-09
Allt med den här filmen är en 2:a i utförandet som är endimensionellt rakt igenom. Men vad spelar det för roll om man tycker om sagor för vuxna? Mysigt tidsfördriv.
Robkiller
2018-09-24
Äventyrsfilm för den yngre publiken.. handlingen är risig och effekterna har inte åldrats väl utan ser riktigt risiga ut... ändå kul med lite "the Rock" emellanåt..
haajen
2018-05-22
Johnson och Caine samt ok sfx gör filmen uthärdlig.
ekneB
2018-05-04
faktiskt långt över förväntningarna jag hade för filmen, dock är det ju inte en bra film. Men lagom underhållande för att jag ska ge den ett betyg strax under 3. Helt okej bakisrulle med andra ord
F-M-J
2018-04-08
Tyckte förvånansvärt mycket om det hela. Kanske är det Dwaynes charm eller att söta Hudghens man får vila ögonen som gör det hela en aning bättre. -3
2018-02-14
För hell.... lägg av vilken usel film!!
WillyV
2017-06-07
Svag tvåa. Har en viss charm i sin allmänna sunkighet.
vonadel
2016-06-01
Såg den i 3D, och det bör man nog göra eftersom just 3D-effekterna är den största behållningen. Ok skådisar. Ok familjefilm. 5/10
Djason
2016-01-17
Micheal Caines lågvattenmärke? Förstår ju att detta är en barnfilm men för en annan är det nästan smärtsamt att se.
yrkeschaufföre
2015-12-23
En helt okej barnfilm men det kändes so om Dwayne å Caines roller hade blandats ihop.