2.5

Jonathan degli orsi

En liten pojke blir vittne till mordet på hans föräldrar i ett rån, själv lyckas han undkomma. Föräldralös uppfostras han av en indianstam och blir god vän med en vild björn. Han svär att hämnas sina döda föräldrar.

Originaltitel Jonathan degli orsi
Alternativ titel Jonathan of the bears
Regissör Enzo G Castellari
Manus Enzo G Castellari, Lorenzo De Luca, Franco Nero, Joshua Sinclair
Genre Western, Action, 90-tal
Skådespelare Franco Nero, John Saxon, David Hess, Bobby Rhodes, Ennio Girolami, Floyd 'Red Crow' Westerman, Rodrigo Obregón, Clive Riche, Marie Louise Sinclair, Boris Chmelnitskij, Knifewing Segura, Melody Robertson, Igor Alimov

2017-11-05
Senkommen Castellari, men inte sämre för det. Förvaltar arvet av 60 o 70-talets spaggewesterns fint och Franco Nero & John Saxon är alltid ett nöje att se. Dock stundtals mycket underligt uppbyggd film som man ibland får ha tålamod med. Kanske berodde det på den skumma klippningen?
FabianBom
2017-10-16
bra western då Castellari och nero försöker damma av gammal sw i ny ton, bra musik, lite sorgsen. bra pang pang.
MaraJade
2010-05-03
Filmen kunde tjänat på att kortats ner en aning då det blir lite seg i mitten, men tack och så har filmen ett intensivt slut och det är skönt att se indianerna smiska bovarnas bakar (inte bildligt talat...tyvärr) och Franco Nero är alltid härligt tuff. Ett plus för den sköna musiken!
Krantzylvania
2007-11-02
Jag trodde den skulle vara bättre, Keoma är ju en av världens bästa filmer. Jag håller med om att den va svår att hitta, jag beställde den från USA. Stämningen va inte alls lika drömlik och musiken va inte alls lika psycho som i Keoma
dario
2007-05-14
Hade stora förhoppningar på den här för jag älskar Keoma, men tyvär var den inte alls lika bra. Värd en titt i alla fall, som de flesta av Castellaris filmer. Men den är svår att hitta.