Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Johnson County War


Året är 1891. Wyoming har nyligen blivit en självständig stat. De tre bröderna Hammet, Cain, Harry och Dale hamnar mitt i den allt mer inflammerade striden mellan boskapsägare och de allt fler nybyggare som flyttar in på prärien - och därmed in på de gräsmarker där hjordarna tidigare har betat fritt. Boskapsägarna kallar sig själva "Cheyenne Social Club" och ivrigt påhejade av Lord Peter, en engelsk adelsman med stora marker, anställer dom en revolverman, Hunt Lawton att agera som "sheriff". Han får instruktioner att driva de mindre nybyggarna på flykt genom att sätta skräck i grannskapet. Men bröderna Hammett har alla sina egna orsaker till att inte fly...


Originaltitel Johnson County War
Regissör David S Cass Sr
Manus Larry McMurtry, Diana Ossana
Genre Western, 2000-tal
Skådespelare Tom Berenger, Luke Perry, Adam Storke, Michelle Forbes, Burt Reynolds, Rachel Ward, Jack Conley, Christopher Cazenove, Fay Masterson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 36
Filmnummer 12693

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2022-09-25
Kompetent western i genuina miljöer där enda nackdelen är längden. 3 timmar är lite mastigt för storyn. Berenger passar bra i huvudrollen.

2007-01-13
JOHNSON COUNTY WAR såg ut att vara en lovande film i mina ögon. Tyvärr var den helt ointressant, trist och framför allt segdragen. Handlingen står nästintill stilla och det finns inget konkret mål i manuset. Skådespelare som Luke Perry smälter helt enkelt inte in i en western-film.
origC-J
2006-12-21
Har potential men vill sig inte riktigt; blir seg emellanåt, trots manus av gamle västernräven Larry McMurtry. Men håller med om att Berenger gör en god insats.
jonbo
2006-11-30
Segt och långtråkigt.
bluevelvet
2006-11-13
Ett härligt och välspelat westerndrama som innehåller alla ingridienser som ska vara i en riktig western. Jag tycker att Tom Berenger borde göra mer westernfilmer än vad han har gjort. För övrigt är hela skåderspelarensemblen helt fulländad. Och för att inte tala om det vackra miljöerna som det utspelar sig i. GRYMT BRA !!!!!!!!!!!