Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

John Wick: Chapter Two


Den legendariska lönnmördaren John Wick tvingas in i tjänst då en före detta kollega planerar att ta kontroll över ett ljusskyggt lönnmördarsällskap. Bunden av en blodsed att hjälpa honom, reser John till Rom för att möta några av världens dödligaste lönnmördare.


Originaltitel John Wick: Chapter 2
Alternativ titel John Wick 2
Regissör Chad Stahelski
Manus Derek Kolstad
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio, Ian McShane, Ruby Rose, Common, Claudia Gerini, Lance Reddick, Laurence Fishburne, Tobias Segal, John Leguizamo, Bridget Moynahan, Thomas Sadoski, David Patrick Kelly, Franco Nero, Peter Stormare, Chukwudi Iwuji
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1068
Filmnummer 121230

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Nathalena
2022-07-30
Underbar filmserie
Rele
2022-03-19
Odödlig John Wick och extrem många döda. Jag ger en tvåa.
Starkbröl
2022-01-12
Helidiotisk uppföljare till en halvidiotisk originalfilm. Här har man rationaliserat bort all jobbig handling som fanns i ettan och förenklat till att helt enkelt låta Keanu Reeves skjuta ihjäl, som det verkar, halva New York, som tur är finns det inga poliser i dessa filmer. Nej, det måste bli en etta till detta skräp.
Murvel48
2021-12-03
En makalöst dum film på alla plan men den hade trots allt ett visst underhållningsvärde. Trots dom fånigt överdrivna slagsmål- och skjutscenerna. Filmen var faktiskt bättre i de lugnare partierna och scenen med Giannas hädanfärd var överraskande bra.
WillyV
2021-03-16
Extremt underhållande och larvigt snyggt och brutalt. Svag fyra.
Gordyal
2020-08-02
Ungefär samma sak en gång till. Gottköps-Keno lyckas bättre med att vara hård än vad han gör i ettan. Jävlar vad med folk som dör. (8+/15)
StureStenhög
2020-02-21
Något så ovanligt som en uppföljare som är mindre flippad än sin föregångare, och det är tyvärr inte positivt. Här blir det lite för många ändlösa actionscener, och lite för få dumroliga hämndmotiv. Men mycket av det som gjorde första filmen till en så härlig upplevelse finns ändå kvar. Keanu Reeves blotta existens gör mig lite glad, och i John Wick har han verkligen hittat en roll som passar honom perfekt. En hel del rolig dialog blir det, och man fortsätter att bygga upp en värld som är kreativ, kul och förvånansvärt sammanhängande. Lance Reddick är en skojig filur också. Tyvärr är dock både storyn och skurkarna lite för intetsägande, möjligtvis med undantag för Common, men nog är de här filmerna ändå ett litet ljus i actionmörkret
psyche_delic
2019-10-21
Såg om den nu tillsammans med 1 och 3 och då blev den mycket bättre. 3an har höjt hela serien för mig.
klatjoffs23
2019-04-30
Vafan? Inte var väl första filmen så irriterande?
Jansmyr
2019-01-23
Om ettan var som en sämre Kill Bill är detta ett försök att emanera en Bond-film. Reeves reser till Rom, där Bond var 2015, och shoppar i samma butiker som alla andra lönnmördare. Alla som spelat ett skjutspel med odödlighetsfusk kommer känna igen sig i filmen. Reeves smyger fram med sin pistol och har ihjäl alla innan de hinner skjuta mot honom. Men ibland är det någon som skjuter vår hjälte, men det gör inget för han har skottsäker kostym! Något Q inte kommit på än. Men skjuter inte proffs mot huvudet? Ingen fara, Reeves har säkert skottsäker hårgelé också, vem vill se en hjälte som inte bara lyckas hela tiden? Bleka karaktärer och oändligt med tröttsamt action; lite som att se en porrfilm för handlingens skull, fast skjutaction istället för porr (våldsporr?).
Visa äldre kommentarer »